Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 17, 2011

January yang di nanti setiap tahun...

Setiap bulan akan ada celbrations n baru tahun ni saya perasan yg setiap tiga bulan pertama akan menyambutnya??
Upppsss..mau bankrap juga rasanya...
hahahah...
rasanya small celebration pn dah memadai asalkan tarikh itu sentiasa diingati dan di syukuri...Betul tak??

January yang di tunggu...
Hukhukhukhuk..batuk sekejap..
Sebenarnya..esok hari jadi Mommy...hehehe
Tapi kan..daddy selalu tak romantik!!huh!!menyampah...
1st year kawen hari tu Daddy ade gakla senyap-senyap masuk rumah mak (waktu tu mommy tido rumah mak) dengan 'sesuatu' di sembunyikan di belakang tangan nya..
Sebenarnya dah kantoi awal dah sebab Mommy ternampak 'sesuatu' dari pintu dapur..
Sampai je depan pintu, daddy pon bagi la..tiga biji Forero Rocher yg telah di gubah cantik (ala-ala org dpt time convocation) hikhikhik..lawak tol!!
Lagi satu kebenaran..
Daddy ni kalao kita nak satu-satu benda tu,kena cakap terus terang jgn kias-kias sbb dia takkan faham sampai sudah!!dan sebenarnya Mommy dah request  kt daddy (agak malu la jugak nk request sebenarnya abis tu dah daddy ni jenis sebegitu, terpaksa tebalkan muka jugak) nak 1 bouquet flowers n of course roses!!
sekali tu bukan roses yg sampai tapi tiga biji forerro rocher yg comel yg smpai..
ALASAN daddy: tak jumpa kedai bunga!!haduss la betulla daddy ni..
Tapi still takpe sbb ade gk effort nk appreciate birthday Mommy..


lagi satu kan..Daddy Aqil ni Gedix sket tau!!dia takkan wish depan-depan..dia akan SMS mommy birthday wishes even dalam satu bumbung yg sama..walaupun time tu kami hanya duduk bersebelahan dengan dipisahkan tingkap je..sadis kan...huhuhuhu
Ape nak buat..Daddy Aqil mmg sebegini sejak azali...

Birthday Mommy last year..
Tak dapat pape pon!!Sedih...dapat wish je..ntahla..time tu mogok gak..tapi amik masa nak faham husband yg telah dinikahi hampir dua tahun (waktu tu) perangai dan kesukaannya..
But..actually we got big combined celebrations at Po'Sen restaurant with our big family..with Red Theme..n daddy considered as celebrations on behalf of him jugak..hukss..kunun2 dia yg organized..walaupon!!


Ni birthday celebration 2010...Celebrate with kak teh (infront) this are all my beloved sis n mom!!
This year...2011..
Mommy tak harap papepon! cukup sekadar nak dengar birthday wishes dari Aqil tersayang (tapi hadiah tu mcm postpone tahun depan je) sbb aqil still cannot talk..huhuhu..capat sayang wish Mommy..hihii...
and as usual..Mommy harap daddy akan bagi Mommy sepotong kek secret recipes n sekuntum rose..hihihi..aci tak nak mintak macam tu??hukhukhuk..walaupon Daddy akn buat tak reti je mlm krg..In fact ntah-ntah dia lupa hari esok!huh!!takpe..redha dan berserah je la..
Photobucket

2 comments:

Edura Hanum said...

apy becoming bufday akak =)

MommyAqil said...

thanks anum ku cyg!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget