Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 24, 2011

Pening MODE~kereta oh kereta~

Skrg tgh PENING mode sbb tak tau nak buat keputusan..
Tak tau nak pilih kereta mana yang patut dibeli and harus buat keputusan in short time semata-mata nak kejar Low Interest Rate and got few discounts..
Haiyoooooooooooo...mana mau fikir ni??
Inspira Kah??

Adakah City Akan menjadi pilihan??


Naza Forte Kah??



 Hukhukhuk...Semalam balik dari ZOO terus singgah serdang..Pg Show Room kereta..Semua kitorang masuk..Kia..Honda...Toyota..Proton...Nissan...

after plus minus..Vios n Sentra have to push out from the list..Nissan Sentra tak worth it sbb interior dia very old fashion..Vios too small..ahahha..(nak kereta besar je!!)

and now have to decide..but still have to think pros n cons each cars...

Kalo nak semua kecuali Jenama-Forte!! (advanced-technology and all in one!)
Kalo nak fikir Jenama without think others Honda City
kalo nak laju giler-Inspira..

Cepat-cepat buat keputusan!!!!!!!!!!!!!!

***Kalo tanya saya..saya prefer City or Forte..heeeiiiiiii Pilih satu je la..(mana cukup duit nak beli dua-dua) hikssssssss............

Photobucket

4 comments:

Edura Hanum said...

wahhh akak nak beli keta baru yek
pada anum forte pun cantek juga
tp kena ar pilih betui2 kan

MommyAqil said...

Hihihi..sebenarnya dah lama dah nk beli 1st car..yela kan..nk balik kg je have to 'pinjam' keta FIL so mcm tak feel..2011 hopefully ade rezeki tuk kami pakai kereta baru pula..hihihi..anum tolong doakan eh..

Edura Hanum said...

insya allah kak.
anum pun nak grab satu
dah keja nie kena juga abik.at least nampak juga duit gaji kan =)

MommyAqil said...

InsyaALLAH utk anum jugak..nanti dah ade keta,rajin2 la dtg umah akak..bleh chat sesama..bkn jauh pon!!hihih..anum nk amik keta ape dear?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget