Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 18, 2011

I've Just Turned 26 Today!! 180111 will be awsome Day!!

Alhamdulillah..di kala usia menjangkau ke angka 26 tahun, Saya masih lagi diberi peluang untuk menghirup udara dan masih diberikan nafas untuk terus hidup..terima kasih ya Allah dengan kurniaanMu ini..

Angka 26 tahun..
Saya sekarang sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak... (pada sesiapa yg baru mengenali saya, MAAF i've been taken since 3 years ago)..uhuk...
Alhamdulillah sudah mempunyai kerjaya yang mampu memberi sedikit rezeki buat saya dan keluarga...
Alhamdulillah..sudah mempunyai segulung Ijazah in Accountancy....
Masih berusaha untuk terus memajukan diri baik dari segi berkeluarga, kerjaya mahupun dalam ilmu Agama..
InsyaALLAH..



Semoga saya dan anda semua terus dilindungi oleh Allah dan menjadi hambaNya yang bertaqwa..Amin!!


***Last nite, Sementara nak tunggu tepat jam 12 am 180111,M&D and Aqil layan movie kt bilik TV..tgk citer KNOWING..Sekali tu, jam kt dinding dah melepasi ke angka 12 pon..tapi Daddy cam tak ingat je..SEDIH..sekali tu, Daddy wish gak wlaaupon Mommy cam dah merajuk n Aqil pelik je tgk drama sebabak...hihihihi...

Photobucket

3 comments:

Edura Hanum said...

husband akak ingat tue
agaknya perangai laki kot.susah nak tunjukkan dia sayang kita depan2.anyway epy besday akak.
semoga tahun depan aqil dah de teman.hehehehehe

Ellen said...

happy besday sis...semoga terus murah rezeki..

MommyAqil said...

memang pon anum!!geram je rasa..mcm nak kena cepuk pon iya jugak..hihihi..InsyaALLAH thn depan akan ade lagi penyeri buat kami sekeluarga...Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget