Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 10, 2011

Family Time!!!

***N3 tidak bergambar ini akan di upload gambarnya ASAP***

Hye Youlllssss...
Assalamualaikum sebagai mukadimah...
How's ur weekend?
Best??or tak best langsung!!Bosann!!!uiksss??yeker??sabar yer sygs-sygs semua...
Sebab weekend saya was awesome!!!huh!!great weekend uolsss..

Alhamdulillah..Weekend saya dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti bersama keluarga tercinta..
n of course bersama huby,Aqil n my beloved familia...

Semalam kami berbbq di Sg Gabai..
Wahh heaven giler dah lama sangat tak mandi sungai..
Aqil pon sgt excited biler dpt jejak air yg superrr sejuk tu..huhuhu..

At 1st he's seems to not get into deeper to the river..
maybe a bit geli with that pasir..
Later,he's quite ok and nothing to geli kan bile dapat bermain-main with his abg long...
Excited sampai tanak naik even dah agak kebiru-biruan..
Do know y air sg gabai ni makin sehjuk!!Sejuk terlampau...

Bile dah lelapar tu..kami pon bedal la makanan yg telah dibakar oleh abah saya..
wahhh..Sedapnya makan ikan kembung bakar (even saya tak suka mkn ikan bakar!!)but this time suke pulak..sebab sangat sedap uolsss...

wahh kenyang-kenyang...ada Udang bakar..Ikan bakar n sotong bakar..Plus Kangkung Goreng belacan cili api..mmg terbakar la kalo sesape yg dah berendam kesejukan tu...huhuhu...
Mommy pon sempat Mandimanda kt gelongsor air terjun yg tinggi tu..wahh best.. (gambar akn diupload bile dah dpt official pics ya)..

Aqil duk kejap dengan atuk yer..mommy nak mandi manda dengan daddy n ateh n auntie arina n Pak andak..Okeh??
Okehh je kan..walaupon duk sua tangan suruh bawak sekali ke dlm sungai walaupon dah kesejukan..haih anak mommy ni mmg tau!!pantang nmpak air!!haiyoooo...

Tetiba..Abah saya pon cakapla...
"haa macam ni abah suka..Best!!sesekali dapat berpicnic sekali..memang best..lepas ni kita buat lagi..ajak family pakngah pulak!!"hikssss...Menjadi gak plan along..even at 1st ade small crysis between her n husband..but small matter maa..semua dpat berkumpul sekali akhirnya..Alhamdulillah..

CUma...
Angah jela tak dapat join..sebab jauh sgt!!huhuhu...
To angah:Jgn jeles okeh??
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget