Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 7, 2011

HomeSweetHome~My Favourite Area

Nilah tempat/area yg plg sy suke!!
Ia dh Siap sepenuhnya..
Alhamdulillah..
cume nak cari frame je nk gntung kt dinding yg kosong...

and..Taraaaaaaaaaa..
Showroom..Red+Black

Front View...


Back View...



These are my favourite area as of now...
Penat jugak nk make over n perabih bnyk gk kt sini..

Yg lain-lain part tu cm biasa je..Still old fashion style coz too many classic furniture in there..
So as merasakan diri mude lagi..ini sahajalah yg mampu di make over..Plus bilik Aqil..(tapi bilik aqil tak siap lagi!!)..
Terima Kasih ya ALLAH dengan KurniaanMu ini..
Alhamdulillah...
Photobucket

***Theme and design were choosed by MOMMY and DADDY Aqil...

6 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Wow..sangat cantik.umh akak dulu theme colour -black n white.la ni dah xlarat nak make over sebab aisya selalu xsihat :)

MommyAqil said...

thanks kak ayu..biasa jela rumah ni..setakat termampu je kami make over..ehehehe...takpe kak, nanti aisya dah sihat n kuat, akak buat ape yg tak sempat sekarang ni eh..sy sentiasa menyokong akak!!hihih..Sentiasa doakan aisya segera sembuh!!

Edura Hanum said...

nak datang uma akak lah camnie =)

MommyAqil said...

jum anum!!akak tunggu depan pintu..series!!dtg la,kalo free..bukan jauh pn!!akak nk buat kenduri tp tak jmpa tarikh lg..

MaMaNuRiN said...

wow!!! black and red..amazing!!! pastukan mummy,dok tengok tv makan popcorn, class gitu heheheeh

MommyAqil said...

Tima kasih mama mia..hiksss..ber pop corn la sgt kan..hihihi...mehla dtg Puchong..bleh mommy jamu mama makan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget