Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 12, 2011

Aqil Si Penyayang...

Ouhh.. ho.ho.ho.. Aqil ni mmg penyayang sangat kalo nak tau...

SAngat sayang kan binatang ezpecially kucing..ouh!!pantang nmpk Cat..cecepat je tunjuk muka teruja n sebut..CAT..
Kalo nampak dog kt sebelah rumah pon dia akn panggil cat n ade hati nk pegang 'cat' dia tu..uhuhuhu..Takbole tau sayang..Cannot touch!!It's haram sayang..

Mommy Tak boleh tgk kucing..ouh mommy takot Cat gigit...huhuhu...

Last week kan..we all pg visit kwn daddy br dpt ank keempat..
sekali tu mommy pn pegangla Baby baru tu..
sekali tu Aqil tak jeles pon!!Siap nak kiss n sayang baby lagi..wahh mommy terharu Aqil sgt penyayang..
Pastu kan Baby tu nangis la tetiba..
time atas dukungan Mommy..Pastu aqil cecepat bangun dari tempat duduk n terus depangkan tangan nk peluk baby tu..
oh touchingnya Mommy..
Tapi tak boleh peluk lagi sayang Baby kecik sgt...
Oh Aqil Jauhari mommy ni...

Si pen jeles pn iya jugak tau...
hihihi.. pantang nmpak Mommy mesra2 ngn Daddy skit..mesti nk mencelah..Pastu akan tersenyum-senyum comel kalo dpt duduk tetengah antara kami..
Ade sekali tu,Mommy sesaja la landing kepala kt atas bahu daddy..sambil tangkap gambar gedix!!pastu kan..Aqil kt hujung sana boleh lari datang kt M&D semata-mata nk baring gk atas daddy n tangkap gambar sesama..Huh!!Memang pen jeles sejati M&D..huhuhu..

Haih la anak mommy yg comel lg bijaksana ni...

Dan ini adalah gambar semalam yg Mommy amik after Mommy balik keje...

Swinging Time!!

Aqil n Mommy naik jongkang jongkit


Kebahagiaan jelas terserlah di wajah kanak-kanak ini

Happynyeeeee...



****Sebenarnya ade gamabr time aqil menyelit n landing atas badan daddy tp terpaksa di sensored sebab mommy tak pakai tudung!!huhhuhu...Nanti Mommy try edit gambar tersebut eh...
Photobucket

2 comments:

Edura Hanum said...

suka tengok pic aqil ketawa
mesti bestkan akak.balik2 keja jek dengar aqil ketawa mesti ilang stress keja.anyway sifat penyayang aqil dah de tue*tanda nak adik tuee*
hehehehee

MommyAqil said...

mmg best anum..tgk dia senyum pn dh rasa bahagia..esp kalo dia dh tunggu depan pagar nk balik..cute je rasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget