Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 3, 2011

Our Precious Moment..Shopping..n shopping..n shopping again..

Ouh.. heaven bila kami juz bertiga je..
rasa bahagia..
nak melayan cranky aqil pn tak rasa susah..asalkan kami hanya bertiga..
Yes!!i miss that moment..
tersangat boring bila terlalu ramai di antara kami..
haduiii....

Stop bubbling Mommy Aqil!!
It's time to show n story our precious holiday which juz ended yesterday..
11 pm on 2nd January 2011 by exact!!

Let us start..
Last day of 2010..
Mommy was having her hair treatment..
2jam hokay terpaksa terpacak disitu semata-mata that treatment..mau patah pinggang!!(sapa suh menggatal nk buat hair treatment??kan dah ADO)..
xpe..yg penting untuk kecantikan diri sendiri jugak..kan..kan...

malam pulak..as usual for every month..
have to buy some groceries n Aqil's stock at Giant..
but..still wondering until now..
why it must boost up to 300++ gak even rasanya takde la amik banyak sangat..
haduii..parah nk tmpung overhead cost yg Hover tiap2 bulan!!huhuhu...

010111
Got wedding at Subang Permai (huby's fren kawen)
Balik tu lepak-lepak jap..pastu keluar balik pg Frenzy Futsal Shah Alam..
berfutsel la ape lagi kan..
tapi enjoy..sbb aqil pn Enjoy!!mNa tak enjoy..dulu waktu preggy kan Aqil almost every week pg ikoyt huby main futsal kt sports Planet Ampang..
Then..Aqil pn Heppy tgk ball..

020111
Actually..the day before tu..dh ajak huby pg Zoo Negara..
Tapi huby refused nk pg sbb dia kata tak inform awal2..
ek eleh abg ni ..lagipon dia kata nak rehat2 je kt rumah..
hurmm..boringnya..baik balik umah mak je..huuuu.. (bermonolog dalam hati)

then..after dh siap masak dlm tghari cm tu..and sambung tido balik..hihihi..boring kut duk umah..Aqil pn keje tido je..
tetiba huby ajak pg Sunway Pyramid..
nak pg cari Bantal besar n sewaktu dengannya..
wah..best gak ni!!bleh shopping!!!!!!!!!!hihihi..(bermonolog dlm hati lagi sbb huby tak bleh tau saya nak mengabiskan duit..nanti dia bising mcm pak atuk!!)hihihihi...

So dlm pukul 4.30 ptg cmtu..
kami pn bergerak ke Sunway yg juz take a few mins je to reach there..
jenjalan..huby pn mula la menelek poster2 yg dia nk tampal dlm bilik home theatre..
agak lama gk membelek smpai saya tak larat nk main kejar2 dgn aqil lagi..
pastu kami pn pg minum dulu kt Star Bucks Coffee..Mommy teringin nk mkn Choc Cake!!hahahah..Yummyyy kut!!!!
pastu..jenjalan lagi..this time bawak aqil kt LG 3..sebelah Ice Skating pnya area..
Juz played few games to makes him more fun..


Aqil Played Bowling yawlsss...

With his Daddy..


Mana ball nya aqil..


Aqil Terpaku tgk ball bowling dia tak masuk longkang pn..



Main Car plak..

Tekun..



Still Christmas Eve?hihihi..apee-apee lahhh mommy..




Dah have fun..aqil pon tertido dgn nyenyaknya di atas stroller n boleh la Mommy shopping Baju Aqil kt Jusco!!..
Wahh rambang mata bila sale tulis "Today is LAST"..lagila excited..hihihi..
Amik 1short jeans 1 collar shirt 1 kemeja from MIKI..agk besar sket sbb kt situ juz ade size start from 2years n above..baby MIKI cam kecik for Aqil..huhuhu..
Pastu beli Baby gift for Huby's Fren yg br smbut ank keempat..wah..empat kut anaknya...

then..terpaksa melawat VINCCI gk sbb mommy pnya kasut tetiba nk tercabut dr tapaknya..
hurmm...
mmg saja sebenarnya pakai kasut ni sbb alang-alang nk terputus nanti,bleh pow huby bli yg baru..hihihi..(monolog lg!!)kikikk..
pastu dapatla satu terompah Vincci..hikhikhik...

and the last but not least...
Fasa pemilihan comforter set!!
disinilah ke cerewetan huby dlm memilih brg Terserlah!!..sgt particular..huishhh..
Mommy pn tak mcm ni..
nak yg tu tp tade yg ni..
nk yg ni tp tade yg ni..
amik ni jela bie..
pastu tetiba..
bie..baik kita amik yg tu dr yg ni..betul tak..
warghh saya sudah pening!!
last..abg cepatla..bie dah letih sgt ni..
tgk..aqil pn dh bangun dah..
huhuhuhu..
SUNGGUH!!saya sangat penat..Exhausted already bile almost 1hour n half kut ade kt area Comforter semata..
pastu tak terkira pulak dh beratur kt kaunter pepanjang pastu juz quit cmtu je bila huby change his mind..huaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

LAST..ok LAST..
Amik gk la..comforter set coklat from AKEMI..huuuuuu..
Huby oh Huby...

AKhirnya..kami pn balik dengan keadaan yg sangat letih...

****ingatkan nak keluar dua jam je..sekali tu..keluar pukl 4.30pm..sampai rumah nk dekat 11pm..uishhh..mmg holiday n shopping sungguh!!!
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget