Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 14, 2011

Diana Amir kembar saya?????

Sape yg tak kenal Diana Amir?
Hurmm.. she's now 1 of actress yg sedang meningkat naik skrg ni..kire Newcomer for Industri hiburan la..
Penah berlakon few malay dramas n Impian Ilyana juge!!

Ok stop sesi perkenalan dgn Diana Amir ni...
hihihih..
Tajuk cam gempak je kan..
Actually tgk macam saya je yg perasan lebih kan..
ahahah..sebenarnya tak pon!!In Fact saya cukup marah kalo ade orang cuba nak kaitkan saya dengan dia..
huhuhuhu...

Dulu kan...
Time saya tgh Study kt USM la...
Saya amik Accountancy..waktu 2nd year ade orientasi n saya one of fasi yg involve tuk alu-alukan freshies ni..
n Diana Amir quite top freshies jugakla sebab??
sebab dia cantik...ayu...comel..bertudung litup lagi tau..
pendek kata sebijik macam saya..(depa kata yer..saya tak kata!!)

Sekali tu ade event,pastu Dodi ni  (panggilan tuk Diana Amir ) get involve dlm tarian tradidsional..
pastu ade close frens saya kata
"weh budak tu mcam ko la!sebijik!!gaya dia ..liuk lentuk dia..sebijk mcam ko"
"isy!!tak sama langsung ok"
"takla..tgk dari bawah ni (n Dodi waktu tgh menari kt ats pentas) mmg kalo tak tau ko ade kt bawah, dh lama aku ingat ko yg menrai kt atas tu..."
pastu ramai lagi la yg kata benda yg serupa..senior2 pon sama..

Hurmmm saya pon terpikir..serupa sangat ke?saya rasa mcm tak!!
dah lelama tu..saya pon selalu terserempak dengan dia..saya pon noticed benda yg sama..
ade sikit persamaan..
sikitla..saya tak kata dari segi rupa..tapi dari segi gaya...

Saya dulu obsessed ngn Pink color..kalo bole baju,tudung,beg,kasut , gelang suma nak kaler pink!!Seriously Obsessed!!Saya pon tak faham kenapa saya begitu Obsessed..

Sekali tu...saya tgk Dodi ni pon sama..Obsessed ngn Pink gk!!haish kebetulan ke ape..selalu pakai tudung pink seluar pink..n mostly in Pink color..1 PERSAMAAN

Saya dulu..agak ranggi la..suka pakai gelang yg besar..jenis loose pny gelang n mcm1 kaler n Pink adalah kaler yg wajib!!

Sekali tu..dia pon sama gk la!!suka pakai gelang yg type cm yg saya suka..

Saya suka pakai kasut vincci..dia pon suka jugakk!!

Gaya saya pakai tudung pun sama dengan dia..hujung dua2 side akn pin kt bahu kiri dan kanan..mmg serupa la..

Dahla satu fakulti or satu School n kekadang terserempak, dia suka pandang saya dengan satu pandangan yg hormat pada senior yg look alike her..ahahahha..

Saya rasa dia pon tahu org dok kata yg dia mcm kembar saya...huhuhu...tapi saya buat tak reti jer...malas nak amik port!!sbb saya tak suka ade kembar..Ahahhaah..Boleh ke macam tu???

Banyak persamman tapi CONFIRM bukan saya yg tiru dia eh..lagi-lagi plak dia tu kan junior saya..mana mungkin saya ade hati nak tiru dia..tak kuasa ok!!Mungkin hanya kebetulan sahaja..




Photobucket

3 comments:

Attoae said...

teringin nk tngk diana bertudung kan. ;)

Edura Hanum said...

wahh rindu nak bergambar di bilik kita dulu...

MommyAqil said...

Attoae:hihihi..tula..kalo dia kembali ke asal..mesti lagi ramai yg minat dia kan..huhuhu
Anum:akak pon rindu jugak!!!jom balik kampus!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget