Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 13, 2011

Teringin nak pg Zoooooooooooooooooo.............



Bila lah nak sampai kat depan pintu Zoo Negara ni??
Bila nak bawak Aqil jalan-jalan kt Zoo ni Daddy??
Jomla...
Jomlaaaaaaa...
Jomlaaaaaaaaaaaaaaa Daddy!!!!
Hah kan Mommy dah jerit..hiksss..

Ouh!!sangat teruja nak bawak Aqil tengok animal..
Mommy tak sabar..Aqil Apatah lagi..(heheheh..Mommy reka2 sendiri je but for sure Aqil confirm suke!!)

Mommy dah lobi Daddy dari last two weeks lagi..
hari tu daddy kata Mommy lambat cakap nak pg Zoo..
so Sekarang ni Mommy dah cakap dua minggu sebelum lagi tau!!
Soo kita kena pegi jugak next week!!!
Ok yer Daddy...

Sebenarnya this week dady kata dia nak pg fishing..
Pastu Mommy pon amikla kesempatan dengan terus ajak daddy pg Zoo next week..
So daddy pon tak bleh nak kata taknak!!sebab..nanti Mommy akan complain la..
"oh..pg fishing bole..pg Zoo taknak"
hihihihi..InsyaALLAH next week Aqil akan dapat tgk segala jenis binatang yg ada kt Zoo tu nanti..
hikhikhiksss...



***This month mmg Mommy spent habisla untuk Aqil..Berapa banyak baju dah Mommy belanja semata-mata nak pg Zoo Negara..Ahahahah..Lawak kan!!mommy yg semangat lebih!!(tapi..mmg niat pon nak belanja Daddy n Aqil sempena birthday Mommy bulan ni!!huhuhuh..Ber baju baru la depa nanti!)
Photobucket

2 comments:

Edura Hanum said...

ni mommy yang lebih teruja dibandingkan dengan aqil nie =)

MommyAqil said...

yeke anum mommy lebih teruja??upppsss terlebih sudaaaaaaaaa....hikhkihikh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget