Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 24, 2014

Weekend Outing - Sunway!

Assalammualaikum..

Dah jadi kebiasaan pulak..

Tetiap minggu pasti keluar..tak kisah pergi mana janji kena keluar..

Alasan..nak bawak anak-anak tengok dunia luar..

Padahal mummy yang bosan duduk rumah lelama..hihihi..

Niatnya nak pergi padang atau playground atau swimming pool mana2..

Tapi Daddy kata dah lewat petang so susah nak outing macam tu..hurmm yerlahh

Sebenarnya..Last weekend, turn kami balik Kajang..

Tapi daddy kena standby kerja pulak..kena ke Melaka if necessary..

so kitorang hanya stay at home je lah,,tunggu panggilan..huhuhu..

Dah petang tu,boring sangat,terus keluar je..

Itupun dekat je..pergi pon tak lama..3 jam sahaja..

So jom layan gambar kitorang..hehee


Medina yang sangatlah happy kalau dapat pergi jalan-jalan..

tengok  muka dia pun kita dah tau kan..



Abg Aqil perasan tinggi..hihih



Abg Aqil tangkap gambar Mummy n adik..

Abg dah pandai tangkap gmbar laa..hehee


Mek ni sakan nak keluar..



Terpaksa rent car ni sebab Aqil malas jalan..


Adik setia duduk dalam Baby carrier sebab mengantuk!


Singgah H&M..usha Jeans Medina..nanti nak dekat p Medan,baru pg beli..hehee



Tukar owner pulak..hehee




Mommy maintain..Daddy Gumukss..


Tengoklah tu budak malas jalan..adik pulak taknak keluar dari kereta tu..so abg pon pasrah jelaa..

***Tak beli pape pun..just survey HP daddy..n Tea Time kat J.CO Donut..tak tangkap gamabr kat J.CO tu sebab keadaan sangat huru hara..hahaha..Medina nak minum air hazel nut Mommy..so tak boleh kena berlari ke Jusco utk beli Mineral Water..lepas tu orang makan Donut dia pon sibuk nak makan donut jugak..haih..letih..

Dah Maghrib,kitorang pon bergerak balik..nasib Sunway Pyramid ni just 15 mins je dari rumah so memang dah jadi Shopping Mall wajib buat kami ..hehee..

Done!

Till then!!

Photobucket

10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. wahh bestnya outing dengan family. hehe abg memang pandai tangkap gambar. hehee cayalah. Medina, kemain tau. excited nak jalan dengan mommy ekk ~~~

Bila terbang g bandung kak? wahh sana banyak barang murah kan... bestnya

Mama Safiy Arfan said...

sy mmg xsuke g sunway sbb luas sgt..mls nk jln hehe

norey said...

sukanyaaa medina nak g jalan²

aTieYusof Family said...

Hujung minggu mmg waktu utk bawa anak2 berjlan kan Aida.. seronok je tgk gaya2 Medina & Aqil ni...hihi

dalila said...

suke medina ngan aqil dapat jalan ;)

LuN@_aiDi said...

teringat sunway piramid, terus terasa nak pegi sunway lagoon balik nanti. heheh

Lily@MamaZaraZareef said...

Alahaiiii..cheekynya gmbar medina yg 1st tu..gerammmmmm tgk..hikhikhik

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happynye Medina...samalah..hujung minggu mesti nak keluar..anak2 suka..mak lagi suka.. :)

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ziarah dari Bunda..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tak tahan tgk gaya medina tue..comei..dah pandai bergaya betul dia yer.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget