Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 17, 2014

Sabtu - Shopping Padini with Voucher (Upset Mode)

Sabtu hari tu..lepas je kerja,terus kami -kami ni bergerak ke Padini Concept Store untuk shopping-shopping sebab saya dapat 30% Voucher sempena Birthday saya hari tu..lepas tu saya jugak entitled dapat RM50 Voucher sebab last year punya accumulated point cecah sampai RM50 voucher..

Makanya dalam kepala hotak ni dah berangan nak beli macam-macam..kekonon kitorang boleh spend sampai RM550 tapi bayar hanya RM300 je dek kerana Voucher dan cash Voucher tadi..(Sebab bajet untuk Padini hanyalah RM300 sahaja..)

So shopping mall yang kitorang terjah adalah Paradigm Mall sebab kat situ ada baju bajan for kids sekali..

Sesampai je kat sana,kitorang ni sakan lah memilih itu ini..dan excited cuba itu ini jugak..

TAPI!!

Dalam 25 items yang ada,hanya 6 items je yang entitled untuk guna 30% voucher tu..Sebab semua baju bajan yang geng laki pilih adalah FLAT PRICE!cannot be use together with the Voucher..

Frust terduduk rasanya sebab kitorang dah pilih segala mala dekat 3 jam kot lastly,kitorang tak entitled langsung untuk 30% Voucher tu..1st time kena macam ni sebab selama ber member price dengan Padini ni,tak pernah jadi macam ni..

Selalunya kitorang APSTI dapat Discount whatever items sekali pun!Seriously..

Dedulu mana ada Flat Price bagai..semuanya dapat discount janji discount from Price tag..Frust gile..lebih frust dan kesian kat Cousin Hubby yang semangat gile menunggu 30% Discount ni..Sekali tu tak entitled langsung!

Sakit Hati!

Lebih menyakitkan hati Staff Padini yang namanya Eka tu sangat tak friendly n secebis senyuman dan cakap elok-elok pun tak keluar dari mulut dia!

So KAMI SEMUA memang pangkah Padini Concept Store Branch Paradigm Mall especially staff diorang nama EKA!!

Thats it!

jom layan gambar yang Frust!


Muka memasing excited!


nak shopping lah katakan..


Dapat Voucher yang best lah kononnyaa..


Cash Voucher ni lagi..


Medina yang dah dapat kaki yang susah nya nak kepung!!keja nya berlari je tau!!

Fenattt...


Scarynya mata Mommy tu padahal takde ape pun tau..haih...

Ikat Medina duduk dalam ni..

Tapi sekejapan DAH MERONTA NAK JALAN..


Budak perasan Comel!


Geram sangat tengok Kids Collection!





Daddy dapat 
2 Seluar Khakis
1 Kemeja
1 T-Shirt Collar
2 T-Shirt Seed (kain sedap)

Aqil :
2 T-Shirt
1 Kemeja
1 Skinny Jeans

Mommy:
Sandal 2 Pasang
1 Slipper
1 T-Shirt Basic

Medina:
1 T-Shirt
1 Pasang Kasut H&M (sesat HnM pulak..hahaha..)

Sebab Medina tak bershopping beria sebab Hari tu time Birthday dia,Alhamdulillah dia dapat banyak hadiah Baju (Gown.Dresses) semuanya tak terpakai lagi..Tu yang Medina tak menyoping..



TOTAL untuk semua after tolak 30% Voucher Konon + RM50 Cash Voucher = RM397.30 (Over the Budget!)

***Memang Budget lebih kat Daddy sebab dia dah lama tak shopping..kesiannn..heheee
Photobucket

5 comments:

Roha said...

perempuan dan shopping mmg tak dapat dipisahkan..boleh stres jadinyer hehe :D

lagi2 dapat Voucher..memang bestnyer lah gamonye shopping sakan..

betul tu aida..akak pon geram jew ngan sesetengah if customer service is not friendly ni...

Mama Safiy Arfan said...

klo sy dpt pelayan mcm EKA tu memang sy maki je..nk niaga ke nak ape..kalo nk masam2 duk umh je ckp kt dia.hehehe

Mar Mansor said...

mak oi..shopping sakan yek..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila dah lama tak masuk padini. ada buat kad dia dulu.. masa birthday dapat diskaun tapi terlupa nak pergi. heee sheila suka masuk padini dekat curve~~~ tak pernah masuk paradigm lagi. heeee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Banyaknya shopping.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget