Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 5, 2014

Lama no updates - Masih menghabiskan cuti seminggu!

Assalammualaikum..

Maaf lama menyepi except for previous entry yang pasal 6th Anniversary tu kan..

Actually before chinese New Year tu saya memang busy gile..keja melambak sebab nak bercuti seminggu kan..so memang tak sempat sangat nak BW..tak sempat sangat nak buat entry baru..

Dengan preparation for MedinaTurns1 lagi..dengan segala-galanya before cuti lagi memang tak mengizinkan saya langsung untuk membebel kat sini..huhuh..(walaupun hari ni Wordless Wednesday!)hihihi

So hari ni saya masih berkesempatan untuk berkongsi sesuatu di sini..buat new followers saya,saya ucapkan ribuan terima ksih kerana sudi menjadi follower blog saya yang tak seberapa ni..

Okla sebenarnya banyak sangat saya nak updatesal current activity saya ni tapi disebabkan tak menyempat,saya pon still tak dpaat nak bercerita..

rasanya banyak yang miss..

Antaranya..

Peti ais baru..
Medina's Birthday..together with the celebration..
Tentang cuti dan kerjaya..eceh..
Nak announce Pemenang Giveaway 1st Birthday Party ..

dan macam-macam lagi lah..nanti saya buat schedule entry lah,so that takkan ter miss nanti..InsyaALLAH..

Satu-satu k Nanti..

Buat semua,sampai ketemu lagi ye..sebab saya masih di rumah dan nak curi masa nak menghadap komputer atau lappy sangat tak mengizinkan..pepagi dah hantar Aqil pergi school lepas tu kalau nasib baik.sambung tidor lagi..hehee..kalau nasib tak baik..uruskan Medina dan sekarang ni pon baru je lepas tidurkan dia..baru lah ada masa 'me' time..walaupun sebenarnya Bibik yang buat semua kerja!hahahahah..memang goyang kaki je sebenarnya..tapi tulaa..bila ada kat rumah ni memang MALAS nak hadap komputer kan..heheee

So nantikan entry terbaru saya ye..masih bermalasan di rumah sehingga esok!ouh heavennyaaaaa!!

#SilaJealous!

ahhahahahahhaahahahhahahah..Jangan Mare naaaa..


Photobucket

8 comments:

msredcheesecake said...

lamanya cuti CNY...

nurul husna said...

Selamat bercuti...nanti jgn lupa BW jiran yer

aTieYusof Family said...

Banyak list N3 yg menanti tu Aida..hehe.. sila lah bermalas-malasan di rumah ye.. seronoknya bercutiiii... hehehe...

::NureeN:: said...

ohhh nooo.... jgn jeles3x... hehhee

norey said...

cemburu pulak..cuti lama²...hahahhaa...

Lynda Che Lah said...

tak jeles..nanti Lynda cuti 3 bulan :p
hehe

Farah Waheda Wahid said...

wah seronoknya bercuti lama...ai is jeles..muahahaha...

Mar Mansor said...

wah bestnye cuti lama...
b4 cny mme bz kan..sama la..pheww..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget