Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 21, 2014

SALE!! IKEA (20.02.14-05.03.14) - (28 Gambar)






















Katil Idaman Hubby..

Nasib tak beli hari tu..hehee..

Tapi memang taknak beli lagi..

Nanti Medina ter golek dok pulak kan..hehee









Minat yang ini..

Buat hiasan je..sebab buku tak lah sebanyak mana pon..kikiki





















Putih nampak cantik!





Kalau ada anak dara memang nak beli lah..tapi medina kecik lagi..

Tunggu lagi lah..

Sale kan tiap tiap tahun..hehee












Hari tu berkenan yang ini..Sebab macam Best bila duduk kat atas ni..tapi harga after less pun tak menahan lagi..tunggu duit banyak lagi..hehee





Rugi RM2 Last week ...huhuhu..


Sapa pergi Sale ni?

Nak kirim bantal Merah 5 Biji...hahahha..

SOURCE :





Photobucket

20 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. wahh murah gila. tapi taktahulah dapat pergi ke idak.. kita dah makin malas nak jalan. heheee ~~~

Mama Safiy Arfan said...

wah sape gile soping mmg rmbg mata lah ni

aTieYusof Family said...

wowww... memang teruja lah tgk sale IKEA ni Aida..erm, kmi mcm biasalah..telan ayaq liur jer lah..haha...

norey said...

kalau kaki shopping.....mmg rambang mata aida...

::NureeN:: said...

klau dekat dh lama nureen serbu nih...
perghhhh

Farah Waheda Wahid said...

tau ada sale ni aida, tu yang plan nak gi, tapi nampak gayanya kena pergi weekdaylah ni, sebab nak bawa Ash, weekend ramai sangat orang... tak molah... nanti kesian kat Ash...

Petak Bunga said...

jauh lah nak g.
nak cari cabinet tv.

IDAZS said...

aritu dapat sms ikea Family. tapi tak sempat lagi nak pergi. tengok entry aida ni terus rasa tergedix gedix nak pergi :)

jom!!!!

Ibu Lala said...

Amboi dah macam promoter ikea pulak. Shopping jgn x shopping.

ahkak gojes said...

katil tu jugak la yg menarik minat ahkak

Fiqah Feeona said...

Wah...yang ni tak sabar nak pergi...nampaknya seret Ammar la ni pegi IKEA esok atau lusa..

~YUN~ said...

Ala besnyaaa sale!tp tgh pantang!adoi,dugaan btul!hehehehehe

Mar Mansor said...

ikea jauh dari umah..huhu..
kompem ramai giler org nih

Azian Elias said...

aduiii..i baru tobat nak ke IKEA ni... tup - tup u dah buat siaran kat sini. mau melompat ke sana petang ni..

LYAfrina said...

alangkah indahnya kalo dekat dgn ikea... syoknyerrr...msk sini, smuanya nak

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

msredcheesecake said...

suka pegi ikea walaupun tak beli apa2...

dalila said...

alahaiii..
siyokknye ade sales..
teringin nk bli katil danish kt ikea..tp kene pasang sendiri plak..aduhh

nurul husna said...

wow!!! husna pun tgh mencari dining table ni...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Baru p smlm..rasa mcm semua nk beli.. tapi apakan daya keta kecik jer.. xleh la nk membeli sangat..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget