Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 9, 2013

Start bercuti ~ Set berpantang Amway dah sampai!!~

Alhamdulillah hari ni saya dah start bercuti..

Sepatutnya saya akan mula bercuti pada 14hb..tapi bila last check up hari tu baby dah turun sangat, saya jadi takut..

Sebab kalo pg kerja saya akan drive sendiri n perjalanan yg agak jauh, so taknak amik risiko,saya amik cuti awal je la..Bosess pn ok..bermula lah cuti saya..

Baik tunggu kat rumah je kan..senang kalo ape2 jadi nanti..Hopital pon dekat dengan rumah, better dok kat rumah n settlekan ape2 yang patut..huhuhu..

***Ramai yang kata perut saya dah jatuh..husband pn berkata begitu..ouh..setiap saat sentiasa berjaga nampaknya..hihihi

So hari ni nak cerita tentang Set Bersalin Amway yang saya order dari Kak Hazury..boleh ke SINI utk dapat harga promosi...

Sebenarnya saya mencari Set Bersalin Amway ke serata Blog..semata-mata...sebab nak harga murah..hihihi..

Market Price skrg ni RM293.00..so utk menjadi pengguna yang bijak..saya pon search blog2 yang offer best price..

Sekali tu ter jumpa kat Zury ni..so saya pon mula lah ber whatssapp dengan dia..Alhamdulillah dia duduk dekat Bukit Jalil saja, so saya decide utk COD je..dia pon ok!!Oh ye harga yang dia offer RM275.00 (murah!!)..siap bagi free gift tungku bayi n barut baby..wahh menarik kan..

Last Friday, saya pon berjanji lah dengan dia tuk amik barang..kami berjumpa di Giant Bdr Kinrara..

Kakak tu pun ok n baik je..jumpa..bagi barang..dah balik..Alhamdulillah tak payah nk pos bagai kan..

So inilah Set Bersalin yang diidamkan itu..hihihi..


Tungku n Barut Baby..tak payah mak saya bersusah payah buat tungku dah...



Bengkung Mommy n Set Bersalin Mommy


Semua yang saya dapat..hihihi..

Nak dapatkan review tentang Set Bersalin Amway ni boleh refer SINI .. Saya pengguna tegar Set ni..hehe..tegar lah sangatt...kikikik..

MISI Seterusnya:
- Nak mengaktfkan diri:
>Nak ajak dady pg Uptown..Jalan-jalan beli Stokin...hihihi
>Nak cari sale di mana-mana..nak jalan-jalan lagi
> kena settlekan gosok baju kerja Dady yang bertimbun
>kemas rumah sikit2..

Semoga saya dapat bersalin dengan senangg hatinya..InsyaALLAH..


Photobucket

15 comments:

pelangi chenta said...

sempat lagi tue nak berjalan-jalan ye

Maslina Mansor said...

MommyAida selamat bercuti panjang..idea pegi jalan-jalan tu memang bagus. btw, saya dulu pun pakai set Amway :-)

MaMa Rey said...

MommyAida..salam kenal..
sy pula dulu pakai set bersalin lessa formula..

betul tu bercuti awal utk elakkan sebarang risiko..
semoga MommyAida bersalin tanpa sebarang masalh..(fllw u)

~MommyAida~ said...

Anum:hihihi..sementara sempat lagi ni dear..

Maslina: hihih..samalah kita kan..best set ni..

NM02 said...

aku brutal, takde pakai ape pun lepas besalin. pegang penyapu lagi ado. hehehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

In shaa Allah..moga dapat bersalin dengan senang..Selamat bercuti ye...

Tihara said...

moga semuanya berjalan lancar, insha Allah :)

Lily@MamaZaraZareef said...

ohh..dah start cuti ye..selamat menunggu kelahiran baby k..hihihi

Suliana said...

su tak pernah try set amway.. nnti anak ketiga nak cuba juga lah .. hehe.. berangan. anyway, slmt brsalin aida and tq sebab slu drop komen kat blog su. semoga aida dipermudahkan segala urusan bersalin.. take care

aTieYusof Family said...

Dulu masa bersalin kan Pa'e sy pun guna set Amway ni..ok lah.. cepat je rasa sihat...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga semua berjalan lancar n dipermudahkan

LOVE AMWAY said...

hai..siapa nk tau pasal set bersalin amway boleh tgk disini
http://tropicalherbsamway.blogspot.com/ :)

Anonymous said...

sesiapa nak dapatkan set bersalin amway boleh msg kat fb saya
" ra haslina " - cuma rm 270 je satu set

Anonymous said...

salam.,nk tanya hazury tu btol wujud ke?saya dh buat pembayaran dr selasa lepas..pastu dah xde apa2 respon dari dia..saya worry tertipu je

~MommyAqilMedina~ said...

Dear Anon..Kak Hazury tu memang wujud..sebab saya pergi COD sendiri dengan dia kat Giant Bdr Kinrara..awk try call dia lagi k..Mungkin ada masalah atau ape..Maaf ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it