Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 8, 2013

Part 1 ~ BabyMoon at Gold Coast Morib ~


Assalammualaikum..

Seperti semua tau..weekend lepas saya ke Gold Coast Resort, Morib untuk menghabiskan masa-masa bertiga kami bersama.. (lepas ni dah berempat..InsyaALLAH)..

Buat pengethaun semua jugak..ini adalah vacation pertama dan terakhir kami as a triplet..before this tak penah bercuti berdua (husband n wife)..tak pernah bercuti bertiga (Mom,Dad,Aqil)..

Sejarah tercipta..Alhamdulillah..

Ape rasanya bercuti bertiga??sudah semestinya seronok esp bile bawak Aqil ituuu...kegembiraan berganda bile dia sangat2 fun mandi pool.. sampaikannn..taknak balik okay!!melampau..siap cakap..nak duduk bilik...(jatuh cinta kat bilik kami)..nak mandi pool je..(puas dapat main swimming pool)..

Tak best bila takde sapa nak tangkapkan gambar kami bertiga..hihihi..tu je..

okla jom layankan gambar yang terlalu banyakkkk...tu yg ber part-part tu..huhuhu..



Surprisingly..orang tersangatlah ramai by the time kami nk check in tu..sampai GCR pukul 3ptg..pukul 4 pon tak dapat check in..terpaksa bersabar dengan orang yang terlalu ramai walaupun kami amik pakej weekdays..huhuh

(diroang semua cm saya ..ponteng kerja hari Isnin kot..hihihi..)


Dapat bilik on 4.15pm..Alhamdulillah tersangatlah puas hati dengan condition bilik yang kami dapat..walaupun kami tak request nak amik bilik face mana sekalipun,luckily kami dapat katil queen n sudah semestinya faced swimming pool at level 8..tinggi ooo...


Keadaan bilik yang sangat bersihh..


Jacuzzi yang diidamkan...hahahah...berendam sampai puass... 


Wardrobe n pintu masuk..






Jacuzzi with window in house...


Ade kettle n boleh buat air panas..


pintu masuk..


nice view from our room..


ANother pic from DSLR...Nice kan..



Dady tengah mengusha kan diri..


nice sunset...

Day 1 :

-Turun Pool dah pukul 5 lebih after Asar..
- takde gambar langsung sebab kami bertiga mandi-manda juge..Mommy yong pon sibuk mandi..
-lepas mandi dlm pukul 7 naik bilik..
-After Maghrib enjoy our dinner at dinner area..tepi pantai..
-kami turun dah agak lewat..so makanan pon dah kehabisan jugak..
-makanan so-so je..tak sedap sangat..tapi okla..takdelah kelapran..still bleh makan..free kan..harus bersyukur saje..hihihi..
- naik bilik..terus layan AJL
-dady pg foot massage at level 10 RM36.00..murah kan..
-Pukul 12 ..Aqil dah tido..Mommy n Dady sambung ber jacuzzi pulak...hihihi
-only tido at 2am...
-Tido dalam ketenangan and kenyamanan..ecehhh..

Next - part II- Day II - Kisah Aqil n Dady di Swimming pool...
Photobucket

11 comments:

SSulieana said...

wah akhirnya tercapai impian aida ye...su pun nyaris2 nk terbeli aritu...tp x beli pon...ok la lepas ni boleh pergi mcm best je...

Hati Ema said...

Dah sampai sini thn lepas.... mmg teingin repeat lagi.. pakai kupon kat groupon murah hehehe

~MommyAida~ said...

hihih..tercapai jugak kan Su..Alhamdulillah..nanti pg lah su..bleh bawak anak2...mmg best n strongly reccommended!!

~MommyAida~ said...

Ema:best kan sini?aida pon teringin nk repeat lagi..sbb puas n berbaloi..

Lynn Hamzah said...

ambooooi...mommy n daddy sempat berjacuzzi ekkk...hehehehe...

~MommyAida~ said...

Lynn:heheheee...haruss..sementara sempat n berpeluang..susah kot nk jmpa jakuzi ni..hihih

pelangi chenta said...

bab jakuzi itu yang best.ada 1 lagi hotel dkt melaka yang anum dah pergi ada jakuzi juga.mmg the bestlah.

~MommyAida~ said...

hihihi..anum best kan..hotel kat melaka ade jakuzi jgk?nama hotel pls ?

RedRose said...

oh wow! heaven! just when will I got da time to spend with my family on a vacation like dis ek? why la hubby I ni terlalu busy with his work. T__T
anyway, enjoy to see pics in here.

orked violet @ SYA said...

rs nye mmg nk g La psni! confirm! hoho

BTW, Sya br foLLow bLg ni. free,visit/foLLow Sya jugak ek~
sya-orked.blogspot.com

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah2 best..nk plan g sana juga lah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget