Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 18, 2013

18.01.1985 ~ 18.01.2013 : 28 Tahun berlalu

Assalammualaikum..

Salam di pagi Jumaat yang indah..

Alhamdulillah..masih bernafas di bumi Allah..Alhamdulillah 28tahun yang penuh warna warni....

Tiada ape yang diharapkan sempena birthday tahun ni..melainkan lil baby in my tummy will keluar dengan sempurna dan selamat..InsyaALLAH..kedatangan yang dinanti dan penuh harapan..

Semoga juga saya dapat melahirkan anak ini dengan selamat dan dipermudahkan segalanya oleh Allah s.w.t..


***Menanti hari ni penuh debar..semoga segala yang diimpi akan menjadi kenyataan..InsyaALLAH..

Jom jalan-jalan lagi!!!

Hehee...


18 January yang sangat ISTIMEWA...

Segala doa dan ingatan kalian amat saya hargai dan saya ucapkan ribuan terima kasih... :)








Photobucket

17 comments:

LuN@_aiDi said...

Happy Birthday Momy yg Tomeeyy!!
semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki hendaknyer^___^

p/s: 18hb neh pun spesel gak, my baby genap 8 months!

*azni* said...

happy besday mommyaida...sebaya rupenye kite.. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day mommy...
Moga sebtiasa di murahkan rezeki & bahagia bersama insan² tersayang...& di permudahkan segalanye...

Suliana said...

Happy birthday aida

SSulieana said...

Selamat Hari Lahir adik aida...hiks...semoga dipanjangkan usia dan murah rezeki...kan best kalau baby sama besday ngan mommy dia kan...apa2 pun semoga semuanya selamat dan dipermudahkan...Insyaallah

Hati Ema said...

Happy Birthday fren

**MrS HaZiRaH** said...

hepy birthday dear!!moga hari esok lebih baik dari semalam... =)

sue zainun said...

semoga dipermudahkan..insyaallah

Diana said...

Selamat Hari lahir aida...
semoga panjang umur, murah rezeki. sihat, ceria & bahagia bersama insan2 tersayang.

aida... saya ada PM kat FB pasal produk skin care yg aida guna tue... cer citerx2... nak jugak kulit cantik berseri mcm aida...
:)

Mama Mya said...

Aida.. tadi tue saya yang komen tau... lupa nak log out
Diana a.k.a mama Mya

aTieYusof Family said...

Happy Birthday Mama Aqil..moga sihat sllu, panjang umur & murah rezeki..semoga dipermudahkan nti dlm melahirkan baby yg pasti nya comell mcm mama dia ni..insyaAllah! amin:)

munna said...

selamat hari lahir Aida.... semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki ye....

MaMa Rey said...

hepi birthday mommy Aida..semoga panjang umur dimurahkan rezeki..

Hajar Hashim said...

happy birthday mommy aida... semoga segalanya dipermudahkan nanti..;)

Lily@MamaZaraZareef said...

happy bday aida!! harap2 bby kuar arini ye as bday present for mommy..^__^

Wawa Tasliman said...

happy birthday.. harap semuanya sihat dan selamat.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy belated besday mommy...semoga dipanjangkan umur murah rezeki selalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget