Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 11, 2013

Tunggu Hari ~ Week 38 ~

Assalammualaikum..Salam di Pagi Jumaat...

Keadaan saya..

Masih di rumah..semakin sihat pulak compared baru-baru balik Morib hari tu..

So masih tiada tanda untuk melahirkan Baby M.A dalam masa terdekat..InsyaALLAH..

Cuma sakit2 di bhgn bawah mmg kerap terasa..tapi rasa contraction belum ade..

Masih menunggu dan menunggu..

Kalau diikutkan..saya dah bosan duduk rumah jugak tau..Ingat nak pegi jalan-jalan lagi..tapi en Husb tak bagi pulak kalo saya pegi sorang sbb takut ape2 jadi susah pulak..dia plk sibuk keja..

haihla..ingat nak bawak Aqil  jln2 g IOI ke..pg je mall terdekat so that bleh exercise jugak kan...huhuhu..

Hurm..nak kena pujuk lebih jugakla..sbb kalo setakat duduk rumah..ulang alik depan ke dapur n naik turun tangga, mana jalan..Doc pn kata sikit je lagi nak ade jalan dah..so biarlah buat menda yang extreme sikit kan..hihihi...

Bbay pon kdg2 mengeras..kadang2 ok...masih menjadi tanda tanya bile saya akan melahirkan..

Ke baby nak tunggu smpai 18January?bleh bagi Momy hadiah paling bernilai n kita pon bleh share the date kan sayang...hurmmm itu semua rahsia ALLAH..

Kalo sempat tunggu 18 January, bleh la Mommy g SOGO dulu..celebrate birthday dengan SOGO, lepas tu terus deliver baby M.A...haaa menarik jugak kan...hihihi...tak tau tahun ni Sogo nak bagi ape pulak kan..

>Tahun 2010 dapat Voucher Sogo RM200
>Tahun 2011 Dapat free Make Over form Lancome n Clinique..

So tahun ni masih menunggu..itupun kalo Mommy sempat menanti Birthday Present from SOGO..kikiki..

***Oh ye..Eira Syaziera (pelakon) dah pun selamat melahirkan baby girl nya pada pukul 8.15 pagi tadi..due dia lebih kurang Mommy je..tapi dia dah pon selamat..betul pulak tekaan Mommy..mmg bajet dia akn dapat baby girl sbb tengok keadaan perut n diri dia sendiri..hihihi


>Sesiapa nak beli Skincare terbaik, boleh terus PM momy di FB ye..Terima Kasih!!Next ready stock will be available next week..Dun Miss Out!!



Photobucket

13 comments:

::NureeN:: said...

in shaa ALLAH...
moga dipermudahkan segalanya...

*pg kat n3 nureen tu rm5 jerr... dlm aeon, kecik jerr.. klau yg besar lg satu tue rm15 jugak tp klau cuti sekolah rm18 :)

kayzie said...

all da best..smoga di permudahkan proses kelahiran ahli baru nnt ye..:)

aTieYusof Family said...

Mama Aqil, moga semuanya di permudah kan ya.. InsyaAllah klu Allah nak bagi mana tau baby lahir 18hb..hehe..
doa2 lah..
pasal skin care tu..nti atie pm kt FB ye klu nak..nak tanya kwn2 juga kot2 ada yg berminat..:)

~MommyAida~ said...

Nureen: Amin..ooo murah je kat dlm Aeon tu..sbb Aeon kat sini tak bez sgt..huhuh..

Kayzie:thanks dear..

Atie: InsyaALLAH..amin..nanti Atie PM la aida ye..thanks dear..

RedRose said...

bestnye baca blog mummy2 yang tgh berdebar menunggu kelahiran. kita pun nak rasa jgk, tapi belum ada rezeki utk yg kedua. mummy aqil doakan kita ye. huhuhuhu

Sherwieyna Muzzawer said...

Mommyaida semoga awak n baby sihat2 aje. Saya doakan semoga semuanya dipermudahkan..insyaallah. tak sabar nak tgok baby awak mesti comel!

Terima kasih follow kita kat instagram.

NM03 said...

tak lama dah la ni... moga dipermudahkan segala urusan

LiLy @ MaMaQiStInA said...

In Shaa Allah..moga dipermudahkan..

Lily@MamaZaraZareef said...

x sbr jugak nk tgu adik aqil kuar..hihihi..nway,dulu kan ada kwn akak dia dokter n dia nasihatkn kalau nk jalan cpt bukak,kerap2 kanlah 'bersama' dgn suami..^_^

MaMa Rey said...

saya doakan agar Mommy Aida selamat melahirkan..

LuN@_aiDi said...

gudluck momy aida!
semoga semuanyer selamat!
xoxo!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah mommy dh xlama tu..moga semuanya dipermudahkan..In Shaa Allah

Deq's Qienz said...

smg segalanya dipermudahkan ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget