Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 17, 2013

Week 39 ~Exercise lagi dan lagii~

Selamat pagi khamis!

Alhamdulillah..sy masih dirumah dan hanya menunggu masa dan ketikanya..
Petang ni ade check up 39weeks..n really hope this is our very last check up..hihi..
Sbb next week dh due,so sgt berharap esk atau lusa saya akn melahirkn..huhu..


Aktiviti sy mmg penuh hari2..for the sake of utk mempercepatkn bukaan,antaranya:

-pg bwk aqil main playground a.k.a panjat taman bukit jalil
-jalan2 area rumah
-mlm tadi tawaf uptown danau kota..bile dh tawaf tu sy rasa cam cukuplah kot exercise ni sbb sy rasa cm tak larat n perut mengeras gile2..tapi bile bangun pagi ni,everything back to normal..huhu..


"Hai sayang momy ni..bile nak kuar  dr perut momy ni lalink?ke sayang nk tunggu esok?hihi"

So aktiviti esok..nak jalan2 kat Sogo n Jalan TAR..really hope esk akn merasa contraction yg ditunggu..chewahh..tunggu lah sangattt..

Kite tunggu check up ptg ni..mintak2 doc tak seluk2..sy tak sukeee..hihi..
*sy n husb bukan ape..klo boleh kali ni xnk overdue dah..sebab kami dah trauma time Aqil dulu..so sgt berharap baby kali ni akn keluar sebelum or tepat pd duenya..InsyaAllah..

Jom layan sepetang bersama Aqil at tmn bukit jalil..

Nnti sy blogwalking ye kwn2..sejak dok umah,malas gile bukak pc..laptop rosak pulak..haih..ni pn update via hp je..huhu..



















8 comments:

pelangi chenta said...

wahhhh kak berjalan saje nak bagi cepat bersalin ye.

SSulieana said...

auntie pun dah x sabar nk tgk baby girl ni...cepat kuar ye sayangggg...hehehe

munna said...

bagus juga exercise sikit2... bagi mudah nak bersalin nanti

IDAZS said...

amin-amin...saya pun harap x overdue...dr jangka minggu depan saya dah besalin...first time kena seluk ritu, uiiii...seram juga...bila saya tanya dr. kena banyak jalan ke dr.? dia kata tak gaduh aihhhh...kita tunggu je, sbb jln dah buka...huhuhuhuhu

harap aida dipermudahkan segalanya ya :)

eug|ena said...

bagusnye momy aqil ni.. rajin exercise.. saya x bersalin lg ni.. br balik bermalam kat hotel kpmc semalaman.. false labour.. huhu

anyway, saya beli VCO tanamera tu kat stokist dia kat subang jaya-dekat SDMC (No. 9543, Jalan SS12/1F) - rm34 per botol.. kalau nak gi beli, call no ni dulu 012 - 937 0966

MaMa Rey said...

saya dulu pun time tunggu hari ni selalu jalan2..

sama juga tak suka betul diseluk2...tak sukaaa..hehe..tapi nak buat camner kan..nak cek mesti kena seluk..

~MommyAida~ said...

terima kasih semua!!masih menanti penuh debaran..heheee..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah aqil bestnyerrr g main2 kt playground yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget