Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 15, 2013

13.01.13 - Visiting Baby Adrianna Marissa - KPMC Puchong

Alhamdulillah..Ahad lepas sempat melawat wife cousin huby yang telah selamat melahirkan baby girl nya on 12.01.13 di KPMC Puchong..

Bam bam sangat baby nya..geram..sbb sangat cute..huhuhu..


Name: Nur Adrianna Marissa Binti Muhd Fuad
DOB : 12.01.13
Weight : 3kg
Length : 52cm
Time : 8.04pm
Doctor: Dr Haslinda bt Mohd Daud.. (doktor saya tuuu..hihihihi..)

Comel gilee kan..haish..saya yang tengok pon geram gilee..hihihi..

Bile pg KPMC je, mulalah sibuk nak amik mood n pengalaman orang lain..bleh la di jadikan panduan bile masa utk saya tiba nanti..hihihi..

Sepatutnya Due date cousin huby ni 16.01.13..
so ter awal 4 hari..okla tu kan..

Saya??

Haih..masih menjadi teka teki..
laghipon lambat lagi 24.01.13 kan..

SO tunggu jelah penuh sabar..hihihi..

Adakah Jumaat ni yang dinanti??

Only Allah knows..

Doakan segalanya selamat ye...


Pic Momy n Dady which was taken by En Aqil kite..senget benget..hihihi...




Photobucket

8 comments:

SSulieana said...

aida saspen je tau...igtkan dh bersalin dah...hehehe...

Hati Ema said...

bile anak dah pandai tangkap gambar.... baru lah kuar muka ibu dan ayah bersama sama.. kalau tak mesti selalu bergilir kan hahahaha

wahida said...

comelnya baby ni...very the bam bam...geram tgk...

rasa nak cium2...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comelnye baby tu..sesedap namanye... Geram tgk..pipi gebu..^^

Lily@MamaZaraZareef said...

alahai..kiut sgt bby gurl ni..mesti buat hati lg x sbr2 nk jimang bby sendiri kan..:-)

Deq's Qienz said...

wahh syioknya..kite pon trigin nk ada bb juga..tp lum ada rezeki lg.

aTieYusof Family said...

comelll nya baby..pipi bam-bam..
harap2 aQil pun dpt adik comel kan?? teringin nya nak ada baby girl..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bam2nya baby...comey2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget