Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 14, 2013

F.r.I.d.A.Y - Jalan-jalan di IOI Mall

Assalammualaikum..Sakam Pagi Isnin..

Bersiaran di rumah hari ni..

Contraction masih tiada..cume Braxton Hicks sesekali terasa..huhuhu..

So last Friday pegi lah exercise lagi di IOI Mall, Puchong right after sembahyang Jumaat..

Dady kata dia nk main bowling with his geng..

So sy pon boleh menyibuk jugak..Jalan-jalan a.k.a exercise..hihihi..




Sampai-sampai Aqil pon dah selamat tido...Mmg time tido dia waktu tu..huhuhu



F.O.S  niat nk jalan-jalan je..TAPI..tetiba dady nk bli shirt plak..kebetulan murah plk kan..
4 T-shirt RM50..okla kan..
Momy pon tumpang sekali..beli stokin tuk pantang nanti..
pastu ade T-shirt LEE yang butang kat depan sampai bawah dada..haa boleh buat t-shirt Nursing ni..hihihi..
Harga?
RM7 sahaja..huhuhu murah gileee..
Momy rembat dua helai..

Sebab ape murah?sbb tinggal size XL n XXL sahaja..hihihi...
Tapi okla...setakat nak pakai for nursing ..




Bowling time..Mamat ni dah bangun tido dah..


Dady n Pak Mizi..hahaha Dady kalah main bowling..



Lama2 tu Aqil boring..Momy pon bawak dia pg Aeon..(bawah bowling je..).. main2 playland kat situ..



Aqil pon nak main bowling..tapi tak pandai pon!!..huhuhu



Haa main ni pandai..tp still kalah dengan momy...kikiki..



5-0 tu Aqil Kalah..hikhikhik..



Ni nak naik Horse plak..


Letih tunggu..auntie tu lambat sangat bukak gate..huhuhu



Happy Face!!


Bubbye Momy..





T- Shirt Momy n Dady..

Pukul 8 mlm, balik pastu makan kat kedai belakang rumah..pastu terus smbung tgk Maharaja lawak..

Lepas tu ZZzzzzzz..

Happy Weekend semuaaa... (Lambat gilee post entry ni..hihihihi..)


Photobucket

12 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah jalan2 sakan ni...qalief pun klu pergi mall suka sgt nk main kt playland hehe...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

happy tgk aqil naik horse...lambai2 mama tu..qis pun suka naik ni..klu p danga bay ni lah yg dia nk naik dulu..

RedRose said...

having a blast on your weekend ye sis? syoknye!!!
instead of Aqil, mesti mummy daddy dia yg super happy coz dpt shopping khenn? hi hi hi

eray said...

besar dah abg aqil, bile due nie..?? jalan2 je lagi, nak cepat deliver..hihi

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-kehamilan-shaklee-cantik-sihat-dan.html

Deq's Qienz said...

wahh suke la mereka..

aTieYusof Family said...

wahh...sempat juga jalan2 erk..hihi..
comel je aqil tu tidoq dlm stroler..semangat dia bila dh bangun..hehe..:)

Lily@MamaZaraZareef said...

sakan mak buyung beraktiviti ya..hehe..takpe,layan aqil puas2 dulu sblm adik bby kuar..kalau akak dulu time2 mcm ni asyik rasa sayu je pikirkan zara nak beradik dah..:-P

Hati Ema said...

bagus bagus exercise

munna said...

kuat lagi ye Aida... kak munna suka beli baju kat situ murah tapi berkualiti

LuN@_aiDi said...

Mak buyung neh rajin betoi berjalan,
xper nnt senang nak bersalin kan? hihi

MaMa Rey said...

b€stnya jalan-jalan..
saya pun suka main bowling..tapi anak2 tak pandai main

*azni* said...

waa..dah tak lama tu..semoga dipermudahkan segalanye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget