Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 16, 2013

Yeay!!Set Tilam Baby Dah siap Dah!!Thank u so much Mak!!

Assalammualaikum..

Selamat Pagi semua..

Wordless Wednesday..

Rentetan dari ENTRY ini..

Mak saya telah pon menyiapkan tempahan set tilam baby yang telah ditempah sendiri oleh saya..
(tanpa ade bayaran pulak tu..hihihi)..

Alhamdulillah..Mak saya telah upload gambar ni on 1am 15.01.13..tanda dia telah menyiapkan set tilam ni..Thank u mak!!

lebiu very strong la...

hihihihi..



Puas hati sangat!!sebab hasil kerja mak saya memang yang terbaik!!!

lalalalalalal...

Photobucket

11 comments:

*azni* said...

cantekk la..mmg terbaik lah...

aTieYusof Family said...

Cantik nya...jahitan pun kemas.. mmg puas hati kan bila Mak sendiri yg buat kan utk kita..utk cucu dia, msti di buat dgn penuh kasih syg..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comelnye tilam baby tu..

shilafaizz said...

wahhh so cute!!
xsabar nak tengok baby aida...;)

munna said...

cantik ... bertambah semangat nak cepat deliver baby ye aida

aanie said...

cantiknya!! suka tengok...
lagi la x sabar nak tgu baby kuar kan...

NM02 said...

mak... buatkan saya bantal peluk kekabu satu!

Suliana said...

cantik sgt. mak buat mmg puas hatikan.. tilam kabu ke?

~MommyAida~ said...

terima kasih ye semua..mmg tak sabar nak tunggu baby keluar..hihihi..

Suliana:a'ah dear..bantal n tilam kekabu..

Wawa Tasliman said...

cantiknya.. boleh order dengan ur mom tak? hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhh cantiknyerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget