Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 21, 2013

18.01.13 -Hari itu...~SOGO ~IOI Mall~

Assalammualaikum..

Maaf dah lama tak up entry..hihih..bukan saya sudah melahirkan..bukan..bukan..bukan...

Tapi hari2 saya sungguh penuh dengan aktiviti..

hari ni saya nak cerita tentang hari special saya hari tu..hihih

Niat di hati..hari tu mmg nak window shopping kat SOGO..niat jugak mmg nak pegi sorang..sekali tu..MIL call..dia cakap dia nak teman saya..hurmm okla tu kan..

So pukul 10 gerak dari rumah..breakfast kat SOGO..lepas tu..SHOPPING!!

Ooppss before tu...Alhmadulillah..MIL n FIL ade bagi hadiah kat saya.. **MALU..kikikki..

Actually FIL juz bagi cash money..at 1st saya cam pening camana nak guna duit tu...sebab sekarang ni segalanya priority saya adalah anak dalam kandungan ini..so nak belanja lebih2 pon saya rasa cam serba salah..

So memula..saya tak guna sangat pon duit tu..tapi ..bile FIL menyusul kami kat SOGO, terus datang kekuatan utk saya beli 'sesuatu'..hehe...

So ini lah dia sesuatu itu..


Memandangkan perfume saya memang kehabisan..maka saya pon pejam je mata beli menda ni..huhuhu..

Husb bising la jugak sbb duit mmg nak guna tuk baby kan..tapi saya tulikan telinga dengan berkata..

"alah takpelah..utk birthday tahun ni.."huhuhu

Sebelum tu..sempatlah celebrate dengan PIL kat Nando's..


Taraaa..makanan yang marveless...




Sementara tunggu mereka membeli belah lagi..saya pon duduk lah berehat sekejap..uhuhu..

Lepas tu dah balik...

Sampai Sogo pukul 11pagi n only balik at 4pm..gile lama kan..penat mmg penat..tapi berbaloiii..hihihi..MIL pon sakan shopping!!huhuhu...

**Tahun ni SOGO tak bagi present ape2 pn..sedihhhh...

So sampai rumah..tetiba budak2 bujang kat rumah saya nak shopping jugak bile saya cakap F.O.S bagi disc 20% off sbb sy ade member card n sempena birthday..

Solat Asar , lepas tu terus la kami ke IOI pulak..huhuhu..(gile dahsyat Mak buyung ni berjalan kan??)


dalam pukul 6 sampai sana..tetiba mereka nak main bowling dulu pulak..haishhhh..melampau betul la diorang ni..
Abis main bowling dlam pukul 7.45mlm..solat Maghrib..sambung shopping kat F.O.S...

Bile bawak budak2 bujang 2 ni..MasyaALLAH..punyelah lama beli /pilih baju..letih saya dok mengikut...kalah orang pompuan..**Fengsan..

Nasib baik Aqil baik je..round2 area FOS tu..n buat cam rumah sendiri..nasib baik dia tak boring..huhuhu..

Only habis shopping kat FOS sahaja pukul 9.30mlm..huhuhu..

Lepas tu terus balik sebab nak kejar MLM final..

Smpai rumah pukul 10mlm..

Fuhh memang pecah rekod betul la..12jam saya keluar tanpa henti..

Penat tak hingatt..

sampaikan Husb beli Nasi Goreng USA pon saya tak sentuh langsung sebab tak larat gilee nak bangun..

Contraction??

Takde jugak lagi..huhuhu..baby takmo keluar pon...huhuhu..



Sempat la jugak beli baju harian Aqil kat SOGO n tambahan booties n mittens baby..hihihi



Kasut Vincci dari MIL..perfume dri FIL n saya pon sempat pow perfume Husb jugak dari FIL...kikikikiki..



Hasil belian di FOS..husb punya baju n seluar n kasut comei saya tuk pkai time pantang nanti..hihihi


SHopping kat FOS more than RM300.00 dapat shopping bag Mickey for free..yeayyyy...hihihi..

***Hari itu memang penat dan saya rasa cam tak larat sangatttt...tapi baby juz mengeras je...takde tanda2 yang baby mahu keluar lagi..Sudah communicate dengan baby dah..hopefully baby akn kelaur dalam masa terdekat ini..InsyaALLAH..hihihi

~Terima kasih tidak terhingga pada kalian blogger yang disayangi atas ucapan dan doa kalian..saya amat2 hargainya...Semoga ALLAH jua merahmati kalian semua..Amin!!!

Photobucket

10 comments:

*azni* said...

wow,hebat mak buyung ni berjalan..klu sy tgh sarat camtu dah tak larat nak jln 12 jam non stop..tabik la kat mommyaida.. ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..memang jalan sakan ni.. :)
salah satu cara jugak tu untuk memudahkan bersalin..In Shaa Allah..moga dipermudahkan..

Bestnye hadiah..Nampak mabeles makanan tu...tak pernah lagi mkn kat nando's..

NM02 said...

elok jalan banyak bila dah dekat2 ngan due ni...

SSulieana said...

aida nnti baby dlm perut tu pun mesti suka nak berjalan je kan...hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sakan mak buyung ni berjalan-jalan hehehe

sue zainun said...

hehe sakan shopping :D

Lily@MamaZaraZareef said...

Syok tgk mak buyung bershoping..hadiah bday pon sume best2x..:-D

MaMa Rey said...

comel selipar tu..

tak sabar pula nak tengok baby Mommy Aida

aTieYusof Family said...

wahh best nya banyak dpt hadiah.. betul tu..setahun sekali je pun nk manja2 kan diri sndiri dan beli apa yg kita suka..hehe:)
moga semuanya akan baik2 shj ya Mama Aqil...:)

wahida said...

aku suka shopping kat sogo nok...byk pilihan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget