Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 24, 2013

WW : Alhamdulillah..BE terbanyak selepas 3 tahun berblogging... **Wink!

Assalammualaikum..

Mungkin rezeki anak-anak..

Alhamdulillah..


Bukan nak tunjuk-tunjuk tau..

cuma rasa teruja sendirii..padahal orang lain laaaagiiii banyak dari yang ini..

tapi ini rezeki saya yang terbanyakk sekali..then saya excited terlebih..hihihi

Plus ade 6 BE yg still menari-nari...

semoga rezeki ini terus memihak kepada saya dan anak-anak..amin..

***1st time nak cash out ni!!teruja amattt..hihihi

nak beli ape eh?? (tak banyak pon tau CPUV saya...tak smpai 100 pon..tapi yg penting tetap bersyukur dengan rezeki yang Allah bagi..)


TERIMA KASIH FOLLOWER..TERIMA KASIH SILENT READER..BUDI KALIAN SANGAT SAYA HARGAI...heeee!!

Photobucket

6 comments:

Hati Ema said...

aku sampai kesudah x leh cash out lagi ha ha ha ha

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah..Keep on blogging..^^

SSulieana said...

semangat untuk rajin update tu aida...hehe

mama ila said...

wahhh..alhamdulillah..rezeki =)

aTieYusof Family said...

Wah! betul2 rezeki ber blog..
Tahniah Aida..moga terus maju dlm dunia blogging...:)

Lily@MamaZaraZareef said...

congrats ye nuffnang dah makin masyuk..akak dulu awal2 berblog slow je skang ok la dah laju sket. nak cash out kali ketiga bln ni..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget