Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 26, 2013

Burger Bakar Abg Burn @Ramal Junction

Assalammualaikum!

Jumaat datang lagi..yeayy!!Alhamduillah..

Ok la..kali ni nak cerita entry terperam 3 bulan dah..hahahha

Actually pg sini 2 hari before deliver Medina..So of coz la jadi entry terperam sbb stress nk tunggu masa bersalin..nk tunggu pantang habis lagi kan.so..meh kita layan santapan malam di Burger Bakar Abang Burn..


Nampak tak orang ramai sangat!!Burger Bakar Abang Burn...kena beratur k klo nk beli burger dia..


MIL beratur so saya pon layan la mamat kecik ni dulu..



Main bubble


Mak su Aina


Taraaa..Burger Bakar yang sangat sedap...tp yang ni chicken punya so not advisable sangat..sbb kurang sedap..lebih marveles kalo amik yang beef...lebih juicy n yummyyyy!!!Serious... 


Ini versi daging melampau!mmg sedap n puas..boleh makan sampai 4 org skli gus..

Pic courtesy:google


Menu..



Bubblessss


Kat Ramal Junction ni boleh dikatakan syurga makanan lah jugak..sbb macam-macam makanan ade..esp western dia..macam-macam pasta ade..macam2 chop ade!!Mmg semuanya sedap...


Tom yam seafood pon ade..mmg best lah klo nk mkn kat sini..macam2 ade..


Oleo Macaroni.. rasa???sangat sedapp n hi fat!!!hahahah..klo yg tgh diet tu, tak galakkan sangat lah amik macaroni ni sbb sgt sedap with cheesy..hihihi..tapi saya sukeee..sedap..dap..dap..


Onion ring!!pon best..

Lain makanan?tak sempat snap pon!!
hahahah..dah selamat masuk dalam perut...


Mommy with Aqil..datang sini just dgn PIL n Maksu Aina dia je..yang lain2 semua tak ikut!!


Akhirnyaa..dapat pedang sakti!!yeayyyy..

So sesape nak makan Burger Bakar Bang Burn, boleh datang kat sini:


Siap map lagi...hamik..hihihi



Photobucket

8 comments:

pelangi chenta said...

sy makan dekat pasir gudang.beli meatball dgn burger makan berdua xhabis.dagingnya sangat tebal.memang sgt kenyang.mengah juga nak abiskan.

wahida said...

sekarang mmg trend betul burger bakar ni...

Suliana said...

kt ampang pun ada tapi belum pergi lagi, tgk gambar je. hehe

Hati Ema said...

sedap ek... sini ade tp belum try sebab bukak malam jer kot...

aanie said...

nampak menggiurkan......tp jauh la nak g bangi..

Tihara said...

sedapnya beger bakar :)

CikLily Putih said...

nak sinGGah tapi parking selalu penuh.. itu yang malas nak sinGGaH tu

MaMa Rey said...

sy pun ada entry terperam Mommy hehe..sampai skrg tak publish..

mak aii tingginya burger..ni kalau makann seorang kompem 2 hari kenyang hehe..tapi plg sedap tengok tu onion ring sbb kegemaran sy..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget