Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 3, 2013

Gara - Gara Free seat Air Asia!!Ke Medan lah kita tahun depan!!!

Alhamdulillah..

Tadi berjaya jugak saya mendapatkan tiket murah Air Asia!!

Hajat di hati nak pergi Bandung lagi...Tapi aduiyaiii..dari malam tadi saya try nak dapat tiket murah punyalah payah!! Tak dapek dapek..Asik mahal je yang ade

Sudahnya..pergi Medan je la kot.. (husb malas pg Medan lagi sebab dekat sangat katanyaaa)

Tapi dah itu je yang murah n berbaloi baloi!!

So Tarikh yang dipilih adalah.. 11/4/2014 - 14/4/2014.. SETAHUN LAGI OKKK!!

Tiket Murah yang saya dapat adalah.. lebih kurang RM100 seorang.. pergi balik tau!!murah kan..

Total Tiket utk 8 adults 1 child 1 infant = RM758.00 (including Fuel surcharge, airport tax)

Baggage utk pergi dan balik 90kg (45 kg pergi..45 kg balik..) = RM200.00

So Subtotal RM958.00

Processing fees for Credit Card is RM144.00

Grand Total RM1,102.00 
(haa siap bagi detail lagii..heeeeiii..buat pembakar semangat utk sesapa yang nak pergi..)

Alhamdulillah..berjalan lagi tahun depan...InsyaALLAH..

Saya penah pg Medan time tahun 2009.. (tgh pregnant kan Aqil - 3mos )..

Time pergi sana dulu..BEST!!sangat BEST!!walaupun tengah preggy..sy sempat pergi Beras Tagi.. Naik kereta Kuda...boleh petik buah limau sendiri.. (pengalaman yang tak ternilai..)..

Shopping2..makan seafood..urut kaki..pergi spa..BEST!!sebab semuanya murahhh...

So kali ni akn pergi ke Lake Toba pulak...tidur sana..tangkap2 gambar..wahh best!!

Tetiba tak sabar pulak!!kikiki..

Tahun ni kita fokuskan utk pergi Nanning, China pulak this coming June!! Ouh!! Cant Wait!!!hihihi

Sesape yang nak pg bercuti lagi boleh terus ke AirAsia Website..to grab this promo..seriously worth it!!




Hehehe... Medan With Love!!!

Till Then!!

Photobucket

12 comments:

pelangi chenta said...

syoknya kak.berjalan jek kerjanya ye.hehehehe

SSulieana said...

untungnya aqil ngan medina dpt mommy yg suka berjalan...zayyan ngan auni x dapek la...dok umah diam2...tp insha allah kalau ada rezeki teringin jugak la nk tengok tempat org ni, tp ntah bila...huhu

eika_jps said...

salam perkenalan...wah bestnya jejalan....tak sabar nak bersalin n bawak anak2 gie jejalan..en suami gie kursus pn tak bleh ikut sbb tengah sarat....

jemput singgah blog eika yer...

http://atikarafina.blogspot.com/

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah bestnye nak jalan² oberC..
Tak terasa juga tu..pejam celik pejam celik sampai gak tarikh tu nanti... :)

cik chinta said...

ahhh..bestnye.

LuN@_aiDi said...

wahhh bestnyer. biler ek AirAsia neh buat sales?
nnt2 boleh beli.hihihi

Suliana said...

bestnya jln2 overseas :-)

aanie said...

murah la kan....sb pegi langkawi pun 100++ sorang gak pegi balik...hehe...


tp sy x mampu nak bercuti obersi lagi....

munna said...

wah!... berjalan saja ye.... murah lah tiket tu......

Lily@MamaZaraZareef said...

Wow..cuti2 obesea..bestnye..jelesss..hehehe

BUNDA a.k.a KN said...

wow! bestnya jln2 kat medan..nak ikot..hihi

~MommyAida~ said...

Terima kasih semuaa..takde lah obersea sangat yang..setakat 40mins perjalanan je naik flight..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget