Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 12, 2013

12.04.13-14.04.13-Mom n Baby Expo at Stadium Melawati Shah Alam


Expo lagi??

Bak kata husb, expo ni tak berhenti..kerja nak menghabiskan duit orang je!!hahahaaaa..

Tapi expo kali ni saya tak pergi pon!!

Sbb tempat cam tak familiar.. (padahal familiar je, cuma tak pernah drive ke sana kot)

Bila tanya Husb, "Stadium Malawati kat mana eh bang??" "Ntah!!tak tau!!" ( buat muka xnak tolong langsung!!)hahahaa..

Sudahnya..saya tak pergi lah..lagipun dah kering dah ni..belum sampai ujung bulan lagi..huhuhu..sabor je la..hihihi..

so saya tolong promote jela ye..so kepada sesapa nak pegi Mom n Baby Expo this weekend!!Jom tgk Banner kat bawah..


Haaa..ape lagi??cepatlah pergi..sampai ahad ni tau!!rugi kalo tak pergi..

OneBabyWorld pn join this expo..confirm bleh dapat harga murah!!

Selamat bershopping ye kawan2!!

Till Then!!

Photobucket

6 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hari tu ada buat kat JB...ada juga ktorang pergi..tapi dpt p sekejap jer..tak tahan..ramai sgt orang..tapi barang mmg murah² lah...

MaMa Rey said...

barang murah2 buat tangan rasa ringan nak angkat semuakan..

aTieYusof Family said...

kalau dekat sy pun nak pegi Aida..suka juga pegi expo2 ni..boleh cuci mata walaupn tak beli..hehe..
hah! kena jimat dah ni..tunggu next gaji plak baru shopping mopping..haha

LuN@_aiDi said...

bestttnyer asek ader expo jer, kalau kat sini
jarang benor ader expo
kena tunggu sales jer ler..:) hihi

pelangi chenta said...

sy nak pergi bulan dpan dekat mid kak.jom2...habiskan duit kat sana pulak

Lily@MamaZaraZareef said...

Kalau husbnd akak pon x berapa rajin layan shoping kt expo2 mcm ni..wuwu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget