Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 11, 2013

11.04.2013-Birthday Celebration tonight!!

Update laju-laju..

Malam ni akan celebrate birthday SIL at Chillis..Chillis mana?Chillis Paradigm Mall..

Tiba-tiba saya plak yang tak sabar..

Sebab ape??

Sebab saya sangat tak sabar nak makan RAINBOW Cake..

Sebab..saya tak pernah rasa sekali pon Rainbow cake tersebut..huhuhu..

Tambah-tambah palak saya yang tolong tempah kan (tapi MIL la yang bayar..hihihi) - sanggup tempah kat Kuang nun..semata-mata saya terpikat dengan presentation setiap cake yang sis tu buat..huhuhu..tempting sungguh!!

 (MIL pon ikut kan je saya punya taste..ahahah..melebih-lebih nampak??)

Hopefully cake tersebut sedap n saya pon tak sabar nak makan Chocolate volcano made by CHillis..(haih dah terliuq air liuq ni..)hihihi..

So akn update esok pasal majlis malam ni ye..

haih..tak sabar!!

Jom!!

 (sambil kemas-kemas meja..nak bersiap pulang..)

***Oh ye..semalam dalam hujan-hujan saya sanggup menapak ke Fabulous Mom!!semata-mata..nak beli botol TT Medina..(kaler pink!!) -beli tu je semata..hahah..lepas tu sanggup plak g IOI plak..beli adiah Aina n Ajiq..Hujan lebat sangat 2X..Husb mmg xnak drive langsung pon semalam!!yang dia tau..Membebel sambil main game candy crush saga!!Haih!!Stress!!!!
Photobucket

5 comments:

Wawa Yusoff said...

kuang??? Aik. nanti bagi LINK tau. kite yg duduk kuang pun xtau. nnt tolong buat review sedap ke tidak tau kui3.

~MommyAida~ said...

Okies dear..nanti kita bagi link n review sekali..dun worry..thanks drop byy here..

maria firdz said...

Yg bca pun jadi x sbr gak... Hehe... Happy celebrate...

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye makan chilis..kat kuantan takde..wuwuwu..akak ahad ni bday anak2 tempah kek rainbow gak..hahahaha..rainbow cake ni ikut baker sbnrnya...mujur dua kali order sblum ni dpt yg sedap2...ada gsk yg pernah komen tempah rainbow kek ni tk berapa sedap..wuwu

IDAZS said...

chilis sedapnya! pernah mkn chilis kat paradigm ni sekali, masa tu dh 36w ngandungkan sofea..balik dr beli lampu kat puchong terus singgah.. minggu lps sy pergi paradigm lg beli brg sbb x crowded sgt2..

haaaaa, x saba nk tgk gamba+ rainbow cake tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget