Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Apr 15, 2013

Is organizing a short vacation for Futsal team - Gold Coast Morib again!!!

Agaknyaaa..

tahun ni mmg tahun cuti2 sedunia kot!!

hahaha..

Last Saturday..team futsal husb ade frenly n meeting = frenly meeting..main bola sambil bermeeting..

after berhempas pulas main bola, maka mereka pon ber meeting..

meeting tentang ape?

tentang our short vacation..last pg holiday dgn geng ni was 2 years ago.. (lama dah kan..)..

So kli ni nk amik tempat yg dekat n sekejap je dh smpai..plus kli ni fmily mmbers suma dah besar..bak kata kasar nya semua dah beranak pinak..klo dlu masih ade yg berdua sekarang dah bertiga..klo dulu baru bertiga sekarang dah bereempat n empat stgh..haaa..kan dah ramai..hihihi..

Akhirnya meeting end up with percutian ke Gold Coast, Morib!! (again??)..yup..mungkin kami dah pernah pergi and yang lain2 tak pernah pergi lagi..so apa salahnya kali ni kite lebih kepada membawa anak2 yang ramai which is sudah hampir sepuluh orang anak2 'kami' ke taman tema air yg pada kami sangat worth it klo nk bwk ank2 bermain air..huhuhu

Tarikh dah set which is after plus minus EDD ibu2 mengandung yg terlibat, masa hanya ada pada huung weekend ini!! (Last minute planning again!!)

Memula cadangnya nk amik pakej street deal cam saya beli hari tu..

Sekali tu..dah tade laa offer cam gituu..huhuhu..sedih..

Susah buat saya yang telah ditugaskan utk me booking..huhuhu

Akhirnya..ter cari-cari..last2 ade offer kat website GCR it self..so mudah kerja saya..n skrg juz tunggu mereka2 mmbuat payment and JOM pg short Vacay this end weekend!!

Sebelum tu jom layan pix2 di Futsal nite last saturday..credit gambar to FB man..


Kaum ibu yang setia kepada kaum bapa..


Kaum bapa yang dah boroi..hihihi


Dah habis..jom balik..


meeting kat sini pulak..

Sorry!!hari ni tak sempat nk BW..sorry sgtt..entry ni pon tulis dari pagi..dah petang baru publish..isy2..sibuk bangat!!

***hotel xbook lagi..tunggu depa2 ni masuk duit..haih!!cepat sikit ye korang!!






Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget