Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 5, 2014

Tentang Holiday -

Rentetan dari entry Dilema nak bercuti di mana?

Akhirnya decide nak pergi PD jah..hahaha..

Gile dekat..Takpe dekat pon asalkan dapat spent time together-gether kan..

So akan pergi on Sunday..(Taktau Sunday bile ) dan maybe Mommy akan amik cuti..saja taknak amik hari Weekend..taknak semak kepala..huhuhu..

Dan lagi..since tak plan pon nak pergi dalam waktu terdekat ni sebab Company tengah FREEZE CUTI Mommy dan Mommy pon decide nak pergi Matta Fair This Coming 14th!!haih..tak sabar..

1st time sebenarnya saya nak terjah Matta Fair ni dan mungkin akan rasa awkward sebab tak pernah pergi kan..dan mungkin akan pergi On Saturday after work ke atau pergi on Sunday Morning ke..hurmm..tak sure lagi..huhuhuh

Orang kata discount Hotel Kat matta Fair memang murah gileee..so tak tau betul ke tak,then tunggu n lihat jelah kan..

Plan nak stay kat Avillion Hotel PD..tapi 1st choice nak usha rate kat Grand Lexis tu dulu..kalau within busget,ape salahnya sesekali nak stay situ kan..(tapi hati memang dah memberat nak stay kat Avillion je..)huhuhu

Dan Travel Period pulak?

Tak pasti nak pergi bile sebab this coming School Holiday nak ke Terengganu sebab cousin saya kahwin kat Marang on 23/3/2014..

(Rugi weolss tak dapat mengundi Kat Kajang sebab dah kena ke Tganu pulak..Mesti Anwar keciwa...hahahah)

Lepas tu on April 11th dah berlepas ke Medan pulak for 4days..Mungkin akan pergi hujung bulan 4 atau somewhere in May..

Sebab on June 4th nak ke Kota Kinabalu pulak..haih..berjalan sungguh!

lepas tu on July 25th pulak ke Alor Star!! (Buat ape?beraya lah ape lagi..hihih)

Lepas tu baru boleh tarik nafas lega dah..kikiki..

So Tahun ni memang sesuai sangat dengan tema Tahun Melawat Malaysia kan??

hihihihi

So takde gambar lain..tempek jelah gambar dua beradik ni yang kalau main memang nak berdua dan serasi bersama gitu..heheee


Budak yang obsessed sangat dengan Upin Ipin..sama-sama botak lah katakan..kikiki


Adik abang selamanyaaa..


Photobucket

16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

bersiap sedia dengan lautan manusia di MATTA Fair tu...memang pack, lagi satu nanti hati2 di MATTA Fair tau, jangan sampai tertipu dengan package murah2 yang diaorang tawarkan, siasat betul2...ada yang pernah terkena... package murah yang ada hidden cost...

Petak Bunga said...

medan tak kira malysia

jgn lupa wat balik ole2

Petak Bunga said...

ole dr medan tau.

Mama Safiy Arfan said...

perghhh...padatnya jadual sis..berjln saje hehe..best2...

IDAZS said...

wah seronoknya cuti-cuti.. eh kampong saya pun tak jauh sgt dengan marang tu.. jumpa kat high way jgn lupa hon ya :)

dalila said...

amboiii kaki medina..hihi..
bestnye aida jln2..

Roha said...

semoga apa yg dirancang dipermudahkan segala urusanya yer mommy,selamat bercuti-cuti malaysia :)

ezlinda hisam said...

bestnya bercuti..saya dah lama tak pergi PD.. hehe.. akak KMK juga ye dulu.. xsangka bleh jejak kasih.. hehehee...

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

salam ziarah dari bunda...

amboi! dekatnya tengok tv tu..

::NureeN:: said...

PD x pernah smpi lg tau..
sejak kawin la, b4 kawin pon masa kecik2 dlu ja hehhee

norey said...

Bestnya Aida...melancong sakan... :)

Alynn Mueez said...

macam anak Alynn la...hari2 tengok cite upin ipin...naik boring dah rasa...tapi ape kan daya dia terrrsangat minat..
http://www.chatchantek.blogspot.com/

Lily@MamaZaraZareef said...

sonoklah aqil n medina nnti dpt jalan2 byk tmpat..hihihi..neay, akak pon tk pernah gi matta fair..org kata mmg murah2 kan rate die..

nurul husna said...

bestnya holiday...husna baru balik dr cameron..bln 4 ni nak gi penang lak...saja nak lalu jambatan kedua penang tu..hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wah bestnya berjalan tahun ni. sheila dah pergi matta fair tu tahun lepas. not bad. banyak murah2. siapkan ongkos on the spot je yang paling penting ~~~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye cuti2 malaysia... Yang paling best tu cuti raya kan.hehe..tak sabar gak rasanya nk balik kg raya ni... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget