Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 13, 2014

13-03-14 - Happy Birthday Husband!

13.03.14 - Khamis

Hari ni genap umur suami saya yang tercinta (eceh) yang ke 30 tahun..haih dah tua dah abang kan..Ingatkan muda lagi..hehee..

Tapi as usual he always claimed that he's still be like 20..Ok whatever..(huh..)haha..

Ucapan :

"Semoga Allah merahmati hidup Abang selamanya..dan semoga dapat menjadi Suami dan Daddy terbaik buat anak-anak kita..Amin.."

Cliche bukan?hahaha..yang tak cliche,tak payah letak kat sini lah kan..baik ucap depan-depan..hehee

So preparation for today is NONE!

Saya blank dan tak tau nak buat ape..

Mungkin akan buat macam selalu..Beli kek je kot.. selalu2 beli dua slices je..tapi sekarang kena beli 3slices sebab semua tekak lain-lain..dulu Aqil kecik boleh hentam semua sekarang dia dah picky eater..huhu..

Hadiah pon takde..sedih je kan..sabar ye bang..
(tulaa..sape suruh pegang semua duit..kan b dah takde duit..hehee..Husband is our Financial Controller..Heheee)

Mungkin next akan buat more proper as per today also I almost forgot and last minute preparation is merely useless..Maybe akan ke SR after work..tupun kena cepat..sebab tak sampai hati nak balik lambat since My Medina is not feeling well..Maybe (maybe lagi) nak bawak pergi jumpa paed..kesian dia..(Semalam high fever -39 deg)..huuhuhu..

So last but not least..

Again..


Like 20?

Gambar ni memang umur dia 20 pon!hehe..

Dulu berat 57kg je..

Sekarang ni..

Dah gemuk..

nearly to 70kg..

isy..isy..

Ape-apepun sayang dia ketat-ketat..hehee


HaPpY BiRtHDaY My SoULMatE!!

Loveeeee Youuuuuu...

P/s: Esok pulak Birthday Arwah mak hubby..Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Mak..Amin.. #Rinduuu..

Photobucket

11 comments:

norey said...

muda lagi 30 tahun....semoga diberi kesihatan yang baik..rezeki dan bahagia till jannah... :)
sekarang musim jerebu..moga² cepat sembuh....

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari lahir buat suami yer, moga murah rezeki, panjang umur, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan juga akhirat...

Mama Safiy Arfan said...

hehe muka lain sgt time umo 20 tu

rohalili hassan said...

selamat hari lahir buat hubby aida..semoga panjang umur kekal bahagia hingga ke jannah..

kayyana said...

muka 20 tahun tu mmg nampak mcm muda gitu.. takdelah jauh beno muka muda and muka 30.. hehe. happy besday.. may Allah always bless both of u... ksian medina demam.. bawak g paed oke.. no maybe but must be.. hehe

Ibu Lala said...

Hepi birthday buat suami.

Norhasniza Khalid said...

happy birthday husben... ehhh!! husben awak dear.. semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknya.. amin..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day buat hubby Aida..moga panjang umur..sentiasa dimurahkan rezeki & bahagia bersama insan2 tersayang.. ^^

aTieYusof Family said...

Selamat HAri Lahir buat papa Aqil & Medina...moga sentiasa sihat, pjg umur & bahagia bersama keluarga till Jannah...amin!.. :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, ehhe berubah betul 10 tahun dia. hihi. selamat hari lahir buat suami akak... semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta... selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Happy Birthday to husband Aida..May Allah Bless Him Always..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget