Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 10, 2014

R.a.N.D.o.M - MArch 2014

Lama dah tak buat entry random ni..rasanya 3,4 tahun lepas kot ada buat entry macam ni..al kisah..tak sempat nak update..tak larat nak buat entry..hehee..

Okla..sebelum tu weekend kami pon lumpuh selumpuh hati setiap rakyat Malaysia di atas kehilangan Pesawat #MH370..Dan saya harap kita akan terus berdoa semoga segala petunjuk untuk merungkai misteri kejadian ini akan dapat terhasil..Semoga segalanya dipermudahkan..Amin!

Yes!weekend semalam tak buat apa-apa pun..hanya mengadap TV,masak..layan FIL n MIL datang rumah dan lunch kat rumah saya..lepas tu buat desert (Oreo+Milo)..lepas tu goreng keropok lekor..leaps tu minum petang sambil layan ISTAF Super Series (Sepak Takraw) Final..-saya..Hubby layan The Voice season 1.. Aqil ikut MIL balik sana..Medina layan ngantuk..memang tak unite sangat on our last weekend..huhu..

Sebelah malam..layan The Voice sampai habis (join Hubby)..Medina dah tertido in between..tunggu Chong Wei lambat sangat so saya pon tidooo..lemau sungguh kalau seharian tak keluar rumah..huhuhu..

So hari Khamis lepas, cousin hubby yang duduk rumah saya tu, baik hati nak belanja kitorang makan..hehe..so tempat yang kitorang nak pergi haruslah saya yang pilih..hehee..Memula nak makan Buffet kat Seoul Garden..tapi masa dah suntuk sangat..do cancel sebab buat rugi je makan buffet untuk satu jam je..hehe..

Then ke Sunway lah kami..untuk makan The Fish n Manhattan..Semua gambar memang tak snap lah sebab segan..ramai sangat orang kan..malas nak dengar perlian mereka..hehee..


Dua-dua jakun dapat tengok car ni..


Adik dah berangan nak naik padahal kedai kereta ni dah tutup pun..


Mommy dengan abang je lah selfie..


kalau dengan Medina,semuanya tak menjadi..hehee


Ini pulak cubaan Medina nak mengacau abang dia..








At last give up sampai nampak perut..huhuhu..

***March 13th Birthday Hubby..tak tau nak celebrate ke tak..n nak beli ape..haihla idea please come to Mommy...hehee



Photobucket

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

tersenyum mama tengok gambar ni, mommy lainkali selfie pandanglah depan... hihihi

Mama Safiy Arfan said...

Hihi..pndi je aqil berselfie...

aTieYusof Family said...

Hihi...mcm2 gaya abg Aqil & Medina..senyuman manis...
kena fikir tu nak bagi hadiah apa kt hubby Aida..hehe

norey said...

kerepok lekorr...bestnyaaa...bila ni Aida.....huhuhuhu....

Lily@MamaZaraZareef said...

comel jek medina golek2 atas katil kacau abang yek..hihihi..

nway aida..akak lupe nk bgtau hadiah aida tu dh smpai tau last week..tq byk2 k..^_^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Pandai dah Medina kacau abang main..hehe... :)

dalila said...

bestnye makan manhattan fish market..nyum nyumm..huhu..klakar tgk medina bergolek sakan..dh pandai menyakat abg ye..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Dah lama tak makan Fish Manhattan.. sedappp nya la kalau dapat makan time nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget