Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 19, 2014

Giliran Aqil pulak.. #viralfever

Assalammualaikum..


Anak demam berganti-ganti..

Lepas si adik gembira melompat sana sini,abang pulak terjelepuk sakit..

Aduh..dugaan betul for Mommy n Daddy..mungkin kifarah untuk kami supaya lebih dekatkan diri dengan Allah..Alhamdulillah..

Aqil dikesan mula jatuh sakit sekitar pukul 9 malam Isnin lepas..Badannya panas dan tak se aktif seperti selalu..Tapi mommy tak perasan pon dia demam..Daddy yang perasan dulu..
Terus di bagi ubat demam milik si adik..dan esoknya tak sekolah lah Aqil..Tinggi demamnya 38.6 tak kurang..

Balik kerja semalam..keadaan Aqil getting worst dengan ketidaklaratan dia..dengan merengek rengek..terus kami ke klinik Baba..Alhamdulillah orang pon tak ramai..terus di diagnose and Temperature dia like 40.1 deg..TINGGI SANGAT!
So doc pon terus masuk ubat thru bontot like Medina n basah-basah kan kepala Aqil..takut kena sawan Tarik..Haih..condition same like Medina before..exactly!

So they all ni memang sangat kembar siam walau berlainan tahun..Hopefully anak-anak Mommy cepat sembuh dan sihat!Hari Sabtu ni kita nak pergi Terengganu tau, so please stay health n strong ye..baru dapat makan nasi dagang dengan puas dan dapat borong Keropok lekor dengan gembira..hehee





***Hopefully Aqil fully recover after took two days MC..Amin!

Photobucket

13 comments:

Petak Bunga said...

take care anak-anak ek.
moga mereka semua cepat sihat

Amanda Suria said...

take care...semoga cepat sembuh yer aqil....

Farah Waheda Wahid said...

get well soon aqil...

mommy.aisy.hana said...

Anak anak tak sihat sgt mndukacitakan.. cepat sihat ye anak anak...

sue zainun said...

semoga cepat sembuh :)

Mar Mansor said...

semoga aqil cepat sembuh..sabar ye jaga anak2..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Siannye aQil..Moga cepat sembuh ye...risau bila anak2 demam..

nurul husna said...

Kesian aqil...gws yer sayang

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ciannya aqil.. semoga cepat sembuh yer..

dalila said...

get well soon aqil..
sabar ye aida..

norey said...

semoga Aqil cpt sembuh...insyaAllah

~MommyAqilMedina~ said...

Thank you semua..ALhamdulillah Aqil dah fully recover..

Lily@MamaZaraZareef said...

Alhamdulillah aqil dah sihat ye..mmg susah hati klu tgk anak2 tak sihat ni kan..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget