Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 21, 2014

Esok akan ke Terengganu..

Assalammualaikum..

Salam di pagi Jumaat yang indah..

Jalan pon tak jem hari ni..Alhamdulillah..

Esok dah start school holiday, dan esok jugak SEBELUM SUBUH saya dan family sebelah emak saya akan ke Terengganu dengan ber convoy 4 kereta..

Semoga perjalanan kami diredhai dan diberkati oleh ALLAH..Amin

Kami akan ke Marang, Terengganu sebab cousin saya anak Mak lang saya kahwin pada hari Ahad nanti so inilah peluang kami untuk berkunjung ke sana selepas tahun 2012..

Excited sudah tentu sebab kali ni semua adik beradik saya akan turut serta so kami tak sabar nak unite again after last time saya jumpa Angah saya was December'13 kot..Miss her lah jugak kan apatah lagi sekarang ni dia tengah preggy anak kedua..excited nak tgk Baby Bump dia again..hehee

Dan semalam..saya ni gagah sungguh bawak anak-anak ke IOI Mall (tanpa ditemani oleh Daddy) untuk membeli kasut ala-ala Cinderella (lah sangat) untuk Medina..hahahah..

Pergi lepas Maghrib -sampai IOI lebih kurnag pukul 7.50mlm - terus Dinner kat McD- Pergi Jusco try kasut macam-macam- dah beli- terus naik Horse pulak (fees dah mahal naik riding horse ni dulu RM2 je sekarang dah RM3)..huhuhu- Lepas tu dah balik..Yeayy I'm a happy Mommy!






Medina pon pasrah je kena duduk dalam Car Seat - Kena ikat dalam Stroller..memang good Girl!hehee





Muka takut..1st time naik..hehee


Abang is a happy brother!





Bukan kasut Cinderella pon janji boleh match dengan her dress nanti..kikiki


I'm a Happy Girl!!

Daddy malas nak ikut sebab dia kata tak larat..huhuhu..

Sampai rumah dalam pukul 9.30mlm dan anak-anak sangatlah behave..Alhamdulillah..

Semoga perjalanan kami selamat pergi dan balik..Amin!

Jom Ganu Kiteee..hehee



Photobucket

7 comments:

Zaila Mohamad said...

semoga selamat semuanya! have fung (kata oghe ghanu)

Mama Safiy Arfan said...

kg sy tu ganu..tp bukan kat marang hehehe..

pergh rajinnya aida bwk anak2, klo sy mmg x kuar kalo sorg2 hehehe

nurul husna said...

semoga selamat sampai ke terengganu...happy holiday ya :)

IDAZS said...

cutenya kasut medina :)

saya pun nak balik ganu. Insyaallah petang atau malam ni.

Selamat bercuti Aida.

Psst: kalau terjumpa kat pasar payang tegurla.. eh.. mcm konfirm je pergi situ..hahahahha

msredcheesecake said...

seronoknya nak bercuti...jeles akk, hasben keje cuti sekolah ni, outstation plak tu... cuti ngan anak2 je la...

semuga selamat pergi dan kembali...have fun

Muhammad Taufiq said...

Taufiq singgah sini :) awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantiknye kasut Medina..happy dia dapat kasut baru.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget