Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 24, 2014

Kul – Trg – Kul – Ouh penattttt


Alhamdulillah..saya dan Family selamat sampai KL dari Marang pukul 11.30 malam tadi..Penatnya hanya Allah je yang tau betapa letihnya saya travel with two kiddos yang bagi saya diorang sangat behave tapi bila terpaksa meriba keduanya,buat saya macam sakit-sakit badan..lenguh sangat..Alhamdulillah perjalanan yang panjang Aqil n Medina pon tidur je..Lepas bangun.. tidur balik.saya tau diorang pon letih sebab kena duduk dalam kereta untuk tempoh yang panjang but they managed it..

So full update..nanti ye..saya tak sabar nak tunggu lunch hour..Nak tidoooo..

Penattttttttttt…arghhh syoknya buat Family members saya yang masih bermalasan di rumah after took leave/MC..huhuhuhu..boleh recharge battery..               

Lepas ni tobat dah nak pergi jejauh dalam tempoh dua hari je…Badan tak sempat nak rehat..haih..kena cecepat cari kerja yang cutinya hari Sabtu dan Ahad..at least takdelah bankrap cuti ai..huhuh..




Anak-anak pon penat....

***Baru bulan March ,cuti dah tinggal 2 hari je..memang tak berbaloi langsung kan..huhuhuh



Photobucket

10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, naik kereta? fuhh letih tu.. lama sheila tak travel ke terengganu. alhamdullilah. barakallahuma fikum buat pengantin baru ~~~

Farah Waheda Wahid said...

nampak keletihan sungguh dua2 tu aida...

norey said...

kalau nak ke terengganu..kena lama sikit..perjalanan jauh...next time..datang la lagi...btw selamat pengantin baru...semoga kekal ke jannah

nurul husna said...

mmg penat tu awak...byk2an berehat la yer..tp walaupun penat mesti seronok kan trip dgn family :)

Suliana said...

mmg klu balik tgnu kena amik cuti lebih sikit. penat. melainkan naik flite oklah... aik apasal dah tinggal 2 hari je yang. masih pnjang lagi tahun ni. hehehe..

Lynda Che Lah said...

Lynda bakal ada trip ke Besut Terengganu bulan Mei ni..Qhalif baru 2 bulan..ngan Qoid lagi..huhu..mcm manalah kan ..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

memang letih tu..dua beradik tu nampak letih sangat..nyenyak tido.. ^^

dalila said...

sian aqil n medina..nmpk penat je tu..selamat pengantin baru utk cousin aida..

msredcheesecake said...

KALAU BULE NAK CARI OPIS YG CUTI 5 HARI SEMINGGU...HHEEE

Ibu Lala said...

Jauh tu. Harus lah penat. Kalau akk mmg flat dah tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget