Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Mar 26, 2014

School Holiday..

Maybe school holiday tahun ni adalah holiday yang paling boring bagi Aqil..Kesian dia..

Pepagi biasa pergi school..tup tup tetiba pepagi kena mengadap cartoon yang Mickey mouse tu yang dia pon tak layan dah yang Medina sorang je yang layan..huhuuhu..

Tadi Mommy balik lunch pukul 1, tengok dia dah tidor dah..selalunya pukul 3,4 petang baru tido..maybe boring gile sebab takde kawan..Maksu n semua pergi balik kampung..Mommy nak hantar balik Kajang, Aqil taknak..takut rindu Mommy n adik..huhuhu

Nak pergi jenjalan macam inconvenient lah jugak sebab Daddy tak suke jenjalan time ramai orang..

Hotel yang kitorang beli time kat Matta Fair hari tu pun tak sure nak pergi masa bile..maybe tunggu balik dari Medan lah kot..huhuhu...

Lepas tu tiket Bird Park yang Mommy beli time Matta Fair hari tu pun tak tau nak pergi bila..sebab plan macam nak berehat kat rumah je weekend ni sesambil make over sesikit rumah tu..so mungkin lepas balik dari medan jugak kot baru nak pergi Bird Park..

So..Holiday yang ada ni..hadap je lah ye encik Aqil..sabar ye..lepas ni kita jalan sakan k!



Photobucket

7 comments:

Mama Safiy Arfan said...

jln depan umh jelah aqil.ahaks

msredcheesecake said...

sian aqil... takpe nanti mommy ganti hari lain gi jejalan k...

Farah Waheda Wahid said...

tak apa next holiday boleh jalan sakan... aida, if ada kelapangan mohon singgah di entri ini dan bantu mana yang patut yer...

http://www.bubblynotes.com/2014/03/the-bitter-truth-please-lend-your-hand.html

kayyana said...

hahahaha.. ksian aqil.. p antar die seminar ke whateverlah.. ahaks... amboi dah mcm list panjang je nak holiday kan

Ibu Lala said...

Kalau akk x sampai ht nak hntr anak anak blk kpg. Kpg kat perak. Nun jauh di sana. Kalau rindu haru.

aTieYusof Family said...

Takpe abg Aqil..nti mummy ajak pegi cuti2 obersia lagi...hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah nk p medan!!! Bestnya.. sakan la shopping nnti.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget