Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 22, 2014

WW: Medina Dah TINDIK!

Pic send by FIL..

PIL gagah bawak Medina pergi Poh Kong Giant Kinrara untuk tindik!hehee..

Harapkan Mommy n Daddy memang takde masa.. (HUh??)

hahahaha..

So according to MIL hanya Poh Kong je yang berani buat,so depa pon terus ke sana..dan..Taraaa..





Menangis sekejap time kena tembak tadi je..lepas tu dah..cool..

hehee..

Birthday present kekdahnya..hehee


Photobucket

17 comments:

eug|ena said...

comeiiii.. dia tindik sekali terus ek?

Fiqah said...

Alahaii comelnya..

~MommyAqilMedina~ said...

Hehee..Mizah..yup dear..sekaligus..dua orang yang tembak kan..baru tak sengsara Medina n tukang tindik tu..heheee

Fiqah:Thank uu..hehee

Mama Safiy Arfan said...

pheww..comeyyyyy.......

Farah Waheda Wahid said...

alahai comelnya dia dah bertindik... teringat masa bertindik masa Form 2 dulu... bengkak telinga dah macam telinga gajah... sakit ooo...

Roha said...

alolo..medina kena tembak tenger yee..ciannya :)nasib baik menangis kejap je..kalau lama,mau mommy medina kalut di buatnya hehe..:)
god girl...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..comei jer Medina..^^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

alolo comeinya medina dah ada subang.. lepas nie jgn ada yg kata median baby boy lagi yer..kalau ada srh depa tenyeh mata tue bagi jelas..hehehe

msredcheesecake said...

Waa medina... Leh la melaram ngan earing mama pas ni...hheee

munna said...

anak kak munna dua2 bertindik tahan 2 bln je lepas tu ntah hilang kemana subangnya.....

dalila said...

comeinye medina dh tindik..

SSulieana said...

baru nmpak gigirl la medina...teringin jugak nk buat kt auni tapi ntah bila...haha

Mommy_Cha said...

agagagaga.
hadoiii sakitnye.
nak simpan duit bli gelang tangan kat mikayla :)

aTieYusof Family said...

hehe...makin comell... dah tindik, cantik subang..:)

MaMa Rey said...

alahai Medina..makin cute lah dia bersubang..

Suliana said...

alahai comelnya.. teringin nak pakaikan aisyah tp takut nnti dia tarik2. tgu dia besar sikitlah :-)

jubah muslimah said...

ASSALAMUALAIKUM..
SAYA tumpang iklan yer admin..
Saya menjual susu formula dengan harga murah berbanding pasaran kita di Malaysia..
ENFALAC A+ step 1 > RM 180/1800g
ENFALAC A+ step 2 > RM 165/1800g
ENFAGROW A+ step 3 > RM 145/2400g
*produk di import dari Thailand. Namun telah disahkan kandungan sama dengan Malaysia. Pembungkusan sahaja yang berbeza dan ianya HALAL.
-website JAKIM-
Produk susu kebanyakkannya adalah produk import maka dengan itu tidak dibenarkan menggunakan logo halal Malaysia, pengedar diarahkan menggunakan logo halal badan islam di negara asal produk dan tidak boleh menggunakan logo halal Malaysia. Di Thailand, Malaysia telah melantik sebuah badan Islam iaitu The Central Islamic Committe of Thailand sebagai wakil JAKIM melakukan pengesahan halal bagi produk di Thailand yang ingin dieksport ke Malaysia. Produk yang telah mendapat pengesahan halal dari badan islam ini dikehendaki menggunakan logo halal dari badan islam yang telah memberi pengesahan halal. Produk import tidak boleh menggunakan logo halal Malaysia kerana JAKIM tidak membuat pemeriksaan halal di luar negara.
DIJAMIN MURAH DARI PASARAN!!
POSTAGE BERGANTUNG PADA BERAT SUSU.
COD >AREA CHERAS,KAJANG,PUTRAJAYA,SEPANG,NILAI
KALAU BERMINAT DAN NAK JIMAT
SMS/WHATSAP 0173202420

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it