Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 2, 2014

Aqil - 1st day at Smart Reader Kids Tmn Kinrara

Assalammualaikum..

Pagi ni hidup saya lalui dengan pelbagai rasa..

Rasa excited anak 1st time nak pergi sekolah..

Rasa risau bercampur takut pasal Babyna demam panas ya amatt.. (39.5)

So subuh agak kelam kabut sebab rutin dah berubah..

Dengan siapkan anak nak pegi school..Nasib baik Aqil ok je nak bangun n mandi pagi..

Lepas siapkan Aqil..masukkan ubat Medina thru bontot (No choice-sebab demam tinggi sangat) lepas tu baru siapkan diri sendiri untuk ke office..selepas rutin lama tetap diteruskan (masak makanan Medina+Pump susu+ masak bekal Aqil pergi school)

Dan Akhirnya we managed to do all those things even sampai school lambat 5 minit..selepas letakkan Medina kat Bibik kejap..

dan here we go..


Kisah malam tadi..Labelling all his stuff..


Daddy pon excited nak hantar anak nak pergi school


Aqilk happy mood sampaikan tak reti nak duduk diam..

















Seems he is ok and Mommy rasa dia akan ok..

Aqil tak nangis langsung! Alhamdulillah..even time assembly tadi pon dia follow semua yang teacher buat...Alhamdulillah..

Cuma towards the end tu ramai pulak budak nangis..Aqil pon macam goyang jugak la..huhuhu

"Mommy nak pergi work ni..nanti mommy ambik Aqil ye..Bubbby..."

Diam je..bubbye pon taknak..

Haihla..

Mintak-mintak dia ok..hehehe..

***Nak pegi bawak Babyna pergi klinik ni..Mintak-mintak demam dia tak melarat..






Photobucket

7 comments:

munna said...

Alhamdulillah.... Anak kak munna Yasmin pun first day sekolah hari ni....

norey said...

wahh..bersemangat Aqil nak ke sekolah.. :)
apa pun harap babyna cepat sembuh..

nurul husna said...

comel je kasut n beg school aqil

SSulieana said...

selamat belajar ye aqil...

Mama Safiy Arfan said...

hehe..gudboynye abg aqil

**Arfan pon dmm jugak + batuk berkahak..tadi siap p amik neb..kesian sbb dh 2,3hari xleh tdo mlm

aTieYusof Family said...

Alo..lo..good boy Aqil..beljar baik2 ya cyg...semangat je tgk dia..:)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Belajar rajin2 tau aqil..jgn noty2.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget