Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 25, 2014

25/01/14 - Medina Turns 1...Alhamdulillah..

Alhamdulillah..

Happy Happy Birthday to my one n only Princess ---> Medina Amani Binti Mohd Jeffry

Semoga terus menjadi anak yang solehah..Bijak dunia akhirat dan semoga anak Mommy akan menjadi Doktor Muslimah Sejati suatu Hari nanti..Amin..Amin ya Rabbala'lamin..

Semoga Medina akan terus dipelihara oleh Allah dan tetapkan imannya serta menurut segala Perintah ALLAH dan meninggalkan laranganNya..Amin..

Terima kasih ALLAH atas anugerah yang tak terhingga ini..Alhamdulillah..

MileStone's:

1) Dah Cakap Nak..Dap..Bye..
2) Dah BOLEH JALAN..Finally...hehehee.. (Abg Aqil dulu 11 bulan dah jalan..)
3) Masih Fully Breastfeed..Alhamdulillah..(Degree for Mommy !!)
4) Makan Home made Food..
5) yang..lain semua sama dengan previous MileStones..

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..Semoga Baby Mommy terus membesar dengan sihat..Amin!


Day 2


25.02.2013
1 Month


 

25.03.13
2 Months


25.4.13
3 Months


25.05.13
4 Months


25.06.13
5 Months


25.07.13
6 Months



25.08.13
8 Months


25.09.13
9 Months




25.11.13
10 Months


25.12.13
11 Months


25.01.14
1 Year Old!

Alhamdulillah..





Photobucket

13 comments:

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah Medina dah setahun..happy birthday Medina cyg..moga terus membesar dgn sihat, pjg umur dan sentiasa di lindungi Allah!..amin! makin besor makin comell...:)

Roha said...

happy besday adik medina..
auntie doakan semoga dipanjangkan umur then sihat selalu..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day sayang...Moga terus membesar dengan sihat..menjadi anak yang solehah & berjaya dunia akhirat...

eyqa yushaiza said...

comelnye medina :3 tembam betoi. geram rasa nak picit2 pipi dia :DD

Lynda Che Lah said...

Happy belated bday dear Medina..

dalila said...

hepi belated besday medina..
semoga menjadi anak yang solehah..

Mama Safiy Arfan said...

hepi belated besday medina...sy pon xsbr tgu arfan berjln ni..dia pemls btl..ble ajak tateh 2,3lgkh je lps tu trs duduk..

Mommy_Cha said...

tetap bam-bam.
untie suka awK!
muahh-muahh muahh sikit.
:)
HB Medina.
nak hadiah tak?
meh jump unti meh...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. semoga Medina membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah. in shaa Allah. salam perkenalan, sheila follow sini yaa (",)

SSulieana said...

Selamat Hari Lahir Sweetie Medina...Semoga jadi anak yang solehah ye....mmmuahhhh medina

MaMa Rey said...

alhamdulillah..Medina dah setahun..happy belated birthday Medina..seronok betul Medina di pic last tu..^_^

Lily@MamaZaraZareef said...

ehhh..acik lily tak wish lagi ker..huhuhu..sori ye cyg sejak demam arituh takde mood nak berinternet bagai..apepon, happy belated bday medina..semoga terus jadik anak yg baik utk family yek..=)

Mar Mansor said...

happy belated birthday to medina..semoga mejadi anak y solehah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it