Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 10, 2014

Lunch Date with Little Boyfie

Hari ni saya keluar Ofis awal sikit sebab..

Nak ambil Aqil - Pg Giant Bdr Kinrara - Pergi Post office keluar kan DIviden ASB - Makan KFC with Aqil - Beli kan dia Wallet Spiderman (Asyiklah usung beg kedai Emas Mommy kehulu -ke hilir) beli wallet betul barulah nampak boy's thingy - Balik -hantar dia balik ke rumah Bibik..

Hehee..


Gigih nak habiskan bekal dia..

Bekal Hari ni - Hot Dog - Biskut Oreo 2 keping







Nampak tak beg duit dia yang macam makcik-makcik pergi pasar tu?





Macam lah makan banyak sangat budak ni kan..

padahal makan kulit ayam dengan wages sikit je..huhuhu..



Mummy with Tudung Instant Fav by HijabIsIndah.Creations

Selesa dan cantik terletak!

Senang juz sarung je..hehe..

(Ignore muka Mommy yang dalam proses recovery...)


Dan ini pulak Balik kerja semalam dengan Botak Girl yang baru tumbuh dua batang gigi..hehee..

***Terima kasih ye semua atas pandangan dan pendapat tentang penyakit Mommy macam previous entry tu..Sayang korang ketat-ketat..Semoga semuanya akan pulih seperti sediakala..Amin!


Photobucket

10 comments:

Mama Safiy Arfan said...

comel si aqil tu....hihi

Roha said...

wah aqil lunch kat KFC lah with mommy :)focus nah si aqil sampai tak sedo mommy dok snap gambo dia hehe..

yup nice jer tudung mommy,terletak jer kan!..HijabIsindah tuuu :)

munna said...

Hehehhe.... Comel je Aqil bawa dompet makcik2 tu

aTieYusof Family said...

AMin! moga Aida beransur2 pulih ya..
wah! Abg Aqil jenjalan dgn mummy ye..seronok lah dia siap mummy belikan wallet lg...hehe

msredcheesecake said...

Anak akk pon makan kepsi kulit ayam je.... Saba je la...

Lily@MamaZaraZareef said...

sedapnye mamam kfc..hikhikhik..bestlah abg aqil ada wallet baru..senang simpan duit kannnn...by the way, medina nmpak extra cumellsss ngan 2 btg gigi!!! ^_^

Elya Roza said...

what a beautiful family..
salam perkenalan sis...

nurul husna said...

wpun aqil bwk beg makcik2 tu, tetap comel hehehe

Mommy_Cha said...

amboih.
untunglaaa.
ngedate ngan BF.
heheheh :)
syomel!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Fuh cedapnya tgk kepci.. satg nk p makan jugak la.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget