Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 23, 2014

Corat Coret Birthday Medina yang di tunda.. :'(

Sebenarnya..memang saya plan nak buat Birthday Med on 25/1/14 ni (Sabtu)..

Dah bagitau a few jugak sedara mara n kawan-kawan..

Sekali tu kan..

Semua family saya terpaksa ke Penang pulak untuk menghadiri kenduri kahwin sebelah Pak Ngah saya..so Mak saya pon bagilah suggestion untuk buat on 1/2/14.. (Mak kata: Boleh celebrate Anniversary ko sekali)

Gulp!ANNIVERSARY!hahaha..Cam tak sesuai je nak celebrate Anniversary bagai kan..kalau candle light Dinner okla ..ye dak?ahhahah..

So saya pon dengan berat hati menunda Birthday Party Medina ni on 1 Feb 2014 (Sabtu)..Saya berat hari kenapa?

Sebab time tu cuti panjang..confirm ramai balik kampung atau pergi Holiday..wuwuwuwwuwu..sedih..

Takpelah kan..janji jemput je semua nanti,kalau ada,adalah kan,kalau tak ramai nanti tau lah nak buat macamana ..Heheee..

***saya teringin nak jemput semua rakan blogger saya ke Majlis Med nanti..agak-agak ramai tak yang nak datang?gagagagagagga.. :p Pssss:Tinggal dua hari lagi Birthday Med dan tinggal dua hari saja lagi Giveaway saya bakal berakhir..sapa yang tak joint lagi,meh joint!
Photobucket

10 comments:

LuN@_aiDi said...

tak pe momy, tunda pun insyaAllah berjalan dengan lancar majlisnya nnt.
Ameen ^^_

p/s: kalu sy dekat Malaysia, sy pun nak pegi juge birthday party Med.. ngehh..

Mar Mansor said...

in sha Allah..semoga dipermudahkan..time tu cuti CNY..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Okey la tue aida.. bole buat double celebration sekali.. mula2 bg medina potong kek lepas tue mummy ngn daddy pulak..hehehe...kalau la dekat sure farah buat tak malu nk mtk p birthday party medina.. hehehe

kayyana said...

alahai.. kesiannye.. mesti ada rasa sikit down kan.. xpe aida.. postponed utk seminggu je lagi kan.. harap harap tarikh tu takde ape apa yang berlaku dan bleh celebrate besday si bam bam tu dengan meriah sekali.. hehehe..

Lynda Che Lah said...

Lynda pun bersedih sbb plan naik Fraser Hills dgn family esok terpaksa dibatalkan..sbb tetiba semua org ada komitmen lain..tapi banglo dah byr..Kepala is tingtong sbb berbelah bagi..hubby kata gini..mak kata gini..huhu
kalau ada rezeki blh dtg bday Medina..tp I is sarat :)

Mama Safiy Arfan said...

hehehehehe......nk jemput blogger ke?

Mommy_Cha said...

jgn lupe jemput mommycha tau.
kalo tak jemput ai is merajokkkkkk!

~MommyAqilMedina~ said...

Thank u korang..Korang semua dijemput!seriously..nanti i is bagi kad jemputan kat rumah masing-masing ye..thank u alll :)

SSulieana said...

cuti raya cina....balik kg....huhuhu nangessss..

norey said...

InsyaAllah...pasti meriah birthday Medina nanti......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it