Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 21, 2014

18 January 2014 yang dirai..

18 January 2014

Pagi pergi kerja macam biasa..Tengahari Boss ajak pergi celebrate..dia belanja kat Ayam Kampung RNR Awan Besar…Alhamdulillah kenyang amat!





My Boss with my colleagues..

Thank u Boss! 

Balik tu pun dah dekat 3.30..lepas tu Daddy ajak pergi makan-makan ..(makan je?hadiah tade?Kudukuit!)

Teruslah kami ke Sunway..Mall favourite we alls uUU! (actually daddy nak ke IOI Mall je tapi Mummy TAKNAK!ape kerlasss IOI jeh..hahaa…) SO Daddy pon dengan SPORTINGNYA melayan lah jugak Birthday Girl ni..hikhikhik..

Sesampai je kat Sunway,terus terbentang indah Kenny Rogers..Kami planned nak makan kat Fish & Manhattan..Seafoodddd..ouh sedapnyaaa..Sekali tu kan..entah angin ape ntah mamat Aqil tu meraung-raung nak masuk KR!ggrrr..Mu ni dah kenapa?sapa punya birthday sebenarnya ni? *Confius!

So Tak larat nak layan peel Mamat yang ber angin kus kus sampai ke sudah..pergi jugak lah KR yang lebih tenang berbanding F&M tu..huhuu..Takpe..sedapkan hati,kat sini pon ada Ice Cream Cake..(Mommy nak makan yang ini sahaja!)hahaha sebab perut masih kenyang..

Tapi..bile order menu terus berpasangan order with daddy kekonon nak teman daddy makan..kesudahanny tak abis pon!membazir..hahah..Aqil pon sama..Delightful Bites konon!last-last tak habis jugak..herghhh..


Daddy - Son Talk!


Mommy with Botak Girl..



Dady punyaa..Sedap!


Aqil yang kekonon khusyuk makan..


Mommy's


Air Daddy n Mommy..(Air suam je?Tekakku SAKIT!)


Ini yang lebih diidam..nyummy!

Sakit tekak memang ini lah ubatnya..

Makin menjadi sakit tekakku uollss..ahhahaha




Before balik..



Hadiah from in laws..

Dan Semalam 20 January 2014..

Office saya buat small celebration for me..weee..actually nak celebrate on Saturday tu tapi tetiba ramai plak yang outstation..so agak tak best kalau tak ramai orang kan..So boss kata celebrate lah hari semalam...heheee..











Seronot!

Alhamdulillah for everything..

Terima kasih semua!

***Birthday Med terpaksa ditunda tarikh nya..adoi!!!nanti saya bagitau ye bile..





Photobucket

10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday dear... semoga panjang umur dan murah rezeki... diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan akhirat... ^_^ In Shaa Allah... Amin

Suliana said...

happy birthday aida! same date with my aqil :-)smga sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik..

norey said...

Syukur...murah rezeki Aida....

SSulieana said...

best best best...terus rasa diri disayangi kan aida...hehe

nurul husna said...

Happy Birthday aida..x sangka kita sebaya...hehe..murah rezeki yer aida...

kayyana said...

wahh.. seronoknye ramai celebrate besday die.. hehehe.. happy besday aida..

aTieYusof Family said...

wah! murah rezeki lah..ramai yg nak celebrate birthday mummy Aqilmedina ni..Alhamdulillah..
sedap2 makanan tu..:)

munna said...

Wah! Meriahnya sambutan birthday utk Aida..... Alhamdulillah.... Mesti wangi perfume tu

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye..celebrate byk kali..hihhihii..nway, KR tu nmpak mengancam sungguh..lama dh tak jejak..nmpak sedap plak kek ngn ice cream tuh..^_^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah double celebration nie.. bertuah aida.. hadiah pn best..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget