Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 16, 2014

Us at Wedding Anak Menakan!

Actually anak menakan ni Huby's cousin's daughter..(kira anak menakan lah jugak kan..)

1st anak menakan kami kahwin!

Tahniah Nurul n Suami (Nurul ni pun silent reader blog ni..*Malu!) Semoga kekal hingga ke Syurga..Amin!

So start Isnin dah berkampung kat Taman Mega Jaya,Cheras sehinggalah membawa ke Selasa malam..

Penat memang tak terkira lah ..sebab as expected Medina sangatlah well attached with Mommy..(Taknak berpisah..baca sambil nyanyi macam lagu Black tu tau) *fuh..

Tapi what to do ..Anak kan..terpaksalah jugak walau mengah mendokong dia ke sana sini..huhuh..

Dan Hari Selasa jugak rumah kami menjadi tempat berkumpul mak mak menakan kami yang lain..memang riuh!tapi seronok sebab sesekali dapat berkumpul..

dan kat bawah ni serpihan gambar yang ada..

**Gambar pengantin nan ado..sebab TAK SEMPAT!

hahahhaha..


Medina bersanding..


Malam doa selamat..selamat di photo booth kan..hehee





Nice deco ..


Us without Medina yang dah di 'culik' sekejap..hehee






FIl n Mil 


Pak Teh n Mak Teh yang sporting habis..











Malam Resepsi!


Us without Aqil pulak yang dah pandai berkawan yang dah pandai mengorat!Haih..







Aqil with Pengantin!

*Curi gambar dari Tok Daddy's Hp..hehee

***Nanti saya BW ye..semalam sempat pergi dua rumah je..huhuhu..kejap lagi saya sampai ye..


Photobucket

7 comments:

Lynda Che Lah said...

simple je deco pelamin..nice..kalau kenduri kendara family je br tak segan ke photo booth tu..klu org lain punya mmg tak pegi lah amik gambar :)

norey said...

yg syok kalau kenduri saudara ..nak amik gambar sampai lebam pun xpe...yg best jumpa saudara mara...penat mmg usah cakap..hehhehee

msredcheesecake said...

besar pelamin... simple n nice...

Mar Mansor said...

wow..besarnye pelamin..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Simple dan cantik la pelamin dia.. =D

LuN@_aiDi said...

best kenduri kendara dapat kumpul ramai-ramai sanak saudara-- hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..posing sakan yek..klu kat photo bboth tu dpt lengkap satu family mesti lagi cun kan..hihihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget