Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 17, 2014

Demam... Menyusu boleh makan ubat ke?

Dah lama tak merasa nikmat sakit..

Dah lama tak demam sebenarnya..

Rasanya sejak mengandungkan Medina,tak pernah demam..tak pernah sakit..(except for diarrhoea)
Tapi..semalam tetiba kena pulak..(mungkin peluang untuk dosa-dosa kecil terhapus)..hadapi dengan tenang tapi tu la..Medina pon demam jugak..tak tau sebab ape..mungkin kami demam sebab pertambahan umur kot untuk bulan January ni ..hehee..Mommy yg dah tua pOn nak jugakk demam nya..haih..

So yang menjadi masalahnya..saya takut nak makan ubat..takut effect breastfeeding mode saya..sebab hari tu time saya keracunan,saya makan seketul ubat Antibiotic..tapi susu saya terus bertukar jadi jernih n macam tak confident je nak bagi baby..haih..so sekarang saya just bergantung kepada Air Badak je..Hopefully jugak demam ni cepat kebah dan saya boleh hadapi hari esok dengan gembira..ecehcehceh..18 January lah katakan..hehe


Dan semoga Medina cepat sembuh..Amin!

Photobucket

5 comments:

Mar Mansor said...

semoga cepat sembuh ye..

aTieYusof Family said...

MOga cepat sembuh ya Aida.. Medina pun sama..byk kan minum air kosong & rehat ya...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga mommy & Medina cepat sembuh..Take care.

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semoga cepat sembuh dear.. kalau tak nak kebah try mandi air asam jawa 3 malam berturut2 k.. boleh bantu kurangkan panas dlm bdn..=D

msredcheesecake said...

dokto pernah kata tak pe... tapi sy tetap takut... lagi pun sy bukan jenis makan ubat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget