Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 25, 2014

1st Giveaway By MommyAida Blog - 1st Birthday Memory!

STICKY POST! Scroll Bawah untuk dapatkan Entry terbaru..

Sempena Birthday Medina yang akan menjelang tak sampai 15 hari pon lagi..

Jadi..dengan ini..

Saya mengumumkan..saya akan buat satu Giveaway khas untuk semua followers and future followers of my Blog..1st giveaway Ever!hahaaa..

So Tema yang akan dipilih adalah..

1st Birthday Memory!




Rules and Regulation:
1) Tajuk Entry Tersebut mestilah GIVEAWAY 1ST BIRTHDAY MEMORY BY MOMMYAIDA

2) FOLLOW Blog MommyAida ..

3) Letakkan gambar 1st Birthday's Memory
    (Tak kisah birthday sesiapa pun janji Birthday Kids dan MESTILAH Birthday PERTAMA)
     Gambar yang paling menarik dan UNIK akan di pilih sebagai pemenang..

3) Letakkan LINK pasal GA ni kat Entry tersebut

4) Sila letakkan link kat bahagian komen kat bawah ni ye untuk sesapa yang dah join supaya senang saya review nanti.. (Eceh..macam retiss sangat..kikiki)

5) Tarikh Tutup adalah pada : 25.01.14 (Birthday Medina!!)

6) Hadiah? Tunggu!!hehee..

7) 5 ORANG pemenang akan dipilih!


SAMPLE

Selamat berjaya ye semua!!




Photobucket

27 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah join yer Aida..=D
http://farahwahyda.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

aTieYusof Family said...

wahhhhh..nak joinnn lah! nanti nk kena godek2 dulu lah cari pic Pae umur setahun..haha..
MOga GA medina sukses! amin! :)

SSulieana said...

Yeaayyyy sua dah join dah pun....hehehe

http://ssulieana.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

norey said...

kena godek² pic dulu...jika xde..support kawan² lain je la....huhuhuh

Lynda Che Lah said...

Dah join Aida :)

http://nolynqoid.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

Norhasniza Khalid said...

anak mama belum celebrate lagi... tak dapat join...

dalila said...

Mommy Aida,
Mama danish join ;D

http://mammadanish.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

Cik Puan Rara said...

alaaa nk join jugakkk!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah...tak lama lg tu B'day Medina...moga GA suksess..nk join gak klu ada gambar 1st b'day qis..kena godek2 dulu.. :)

Mommy_Cha said...

harini besday Mikhail.
terpikir nak buat GA ni tapi aida dah buat.
hehehehe.
nak join lah GA awk pulak.
eh aid dah terima hadiah Mommycha ke blom?

~MommyAqilMedina~ said...

Thank u ye semua sebab sudi support GA aida ni..ajak lagi reramai join k..hehe..

Mommy Cha: Join tau!Aida dah received dah hadiah Mommy Cha yang sangat Inspiring tu..Thank u sangat tau!

Mama Safiy Arfan said...

alamak arfan blm 1tahun lg.hehe..

**memang ada niat nk beli insurans untuk arfan, skrg tgh servey mn yg bagus.

Roha said...

alah akak nak join jugak..tapi pict celebrate 1st b'day anak akak pict dia dah blur huhu :(
erm..akak support jelah GA aida n rakan2 blogger yg join GA ni semoga sukses n gudluck aida :)

MaMa Rey said...

rasa nak kubit-kubit pipi Medina tembam tu hehehe...

sy join ya Mommy..cari dl pic ank2 umur sthn..:)

Petak Bunga said...

alah,anak kecil lagi..

kayyana said...

nak join!! kene belek gambo blek ni

IDAZS said...

wah bestnya kalau dapat join ni!

Lily@MamaZaraZareef said...

salam aida..akak dah join dah ye..=)

http://zaranfamily.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

Hazwanie said...

as salam sis,

saya dah join...:)

http://syasyaalia.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

nurul husna said...

alaaa irfan blum setahun lg...xleh nak join hihihi

kayyana said...

yeay.. me dah join dah

http://kayyana85.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

munna said...

kak munna pun nak join juga

http://manmunna.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

MaMa Rey said...

sy dah join..sorry lambat sikit buat entry.

http://mamarey.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

Hafizah said...

eh2,nasib xterlepas. Aisy dah join juger...=)
http://fizmi.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

aznor ibrahim said...

ibu aqeel pon nak join :)

http://kesahceriterachenta.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

Fara Dilot said...

join di saat2 akhir kak..

http://little-smaller.blogspot.com/2014/01/giveaway-1st-birthday-memory-by.html

Mar Mansor said...

alamak..sori..tak join..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it