Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 9, 2011

Special Review Of Glory Beach Resort,Port Dickson

Sedikit info dan gambar yang boleh dikongsi bersama...

Jom Layan...

Ok Selamat Datang Ke Glory Beach Resort Port Dickson..

GBR menawarkan apartment yang mempunyai pelbagai Jenis untuk didiami..

Antara Jenis apartment yang boleh disewa adalah..

Apt with 2 Bedrooms...

Apt with 3 Bedrooms (2 Queen + 1Single )

Apt with 3 bedrooms Business Class (2 Queen+ 1Single + in-house wifi)

Penthouse Standard  3 Bedrooms (2 Queen + 1Single+1 single)

Penthouse Deluxe 3 Bedrooms ( 3 Queen) Price RM 630.00..Kalo sesapa yang kerja kerajaan dapat Govt Rate..So cuma bayar RM 500.00 sahaja..banyak kan pengurangan nya..SO cepat-cepat la kerja dengan Govt..Bleh dapat murah..hehehhe...


At Entrance...

Welcome!!


Inilah bilik yang saya duduk..Seaview..

View mmg sgt cantik sampaikan Aqil terpegun keheranan...hihihi...


Third Bedroom...


Living Hall..Plus Balcony...ade astro tau..tapi selected channels only..Pakej Mustika harusla takde..kikiki...


Dining hall..Pastu ade tangga ke tingkat atas..


Kitchen..



Master Bedroom yang super duper besar..Bawak dua tiga toto pon boleh sumbat sepuluh orang dalam satu bilik ni..tapi yang kecik-kecik jela...hihihi...


Different Angle of Master Bedroom..besau kan..ade balcony jugak...


Tangga ke tingkat bawah..


Swimming Pool yang boleh tahan besar..Pakai baju ape2 pon boleh mandi kat dalam ni..Flexible!!



Asean Touch..Tempat urut kaki..

30 Min RM 40.00

tp once kita check in dpt free 10mins urut kaki..sorang jela..yang lain kalo nak urut kaki gak kena bayarla k..



Sunset...yg chalet atas air tu Nama dia Legend Water Chalet..Paling murah RM 300..
Daddy kata..next time kita duduk kat situ pulak..

Lebiu la daddy...


Selepas Subuh ..di waktu pagi...

Itu sahaja..dari saya..Lots Of luve...


***Next Entry will be Mommy Dah dapat kerja Baru!!Yeayyy..Alhamdulillah...

*SUma gambar di atas was taken by Mommy..nampak sangat MOmmy lagi teror pakai DSLR dr daddy kan??Uhukkk...SOrry Daddy...












Photobucket

6 comments:

Edura Hanum said...

pakej nie tuk bape ari kak?

MommyAqil said...

utk 2hari 1 mlm yang..pada akak la kan..ajak reramai n penuhkan satu rumah n berbaloi dgn harga sebab boleh kongsi2 bayar..jimatttt...hihihi..

-ini diary saye- said...

besh nye cuti!

MommyAqil said...

Cikna..Best!!jom pg bercuti lagiii..hihihi..

neng ana said...

Assalam..
Mcm mn nk dptkn gov price tu? Kena booking dulu thru phone or boleh walk in je ek?

~MommyAida~ said...

Neng Ana:boleh juz walk in je..time check in tu kena present pass card/punch card..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget