Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 26, 2011

Aqil dah pandai panggil Mommy...

Hy…Dah terlalu lama sangat rasanya tak update blog kan..huuuhu…

Mcm2 yg jadi sebenarnya..tapi..TAK SEMPAT sangat nak bukak blog plus kt opis baru tak dapat nak access blog kesayangan dan Facebook juge..Sedih kan..Tapi apakan daya..demi mncari rezeki hihihi..

DADDY!!cepat cari duit bebanyak so that Mommy tak payah kerja lagi..hehehe..

(daddy dah janji,kalo Daddy dah ‘selesa’ Mommy tak payah kerja n ikut je ke mana Daddy pg n bwk ank2 sekali..Best kan!!maybe in 2-3 years time..Doa-doakan eh)

Okla..1st thing yg quite important nak cerita kat sini ialah Mulut Aqil dah makin ringan berbicara..
Hihihi..

Setelah setahun 9 bulan baru dia rajin ikut orang cakap..
Sekarang ni mulut dia bising sgt sebut..

Amiiiiiiiiii..(mommy) kengkadang sampai tak berenti sebut..Kengkadang tu sampai kan dalam tido asik sebut amiii..ami..Sambil senyum..hhihihi…
Didi..(daddy)
Nini..(nanny)
Bik…(Bibik)
Kejap..
Amik..
Goll..
Ball..
Kalo Tanya ni sape? (tunjuk diri dia sendiri)

ADIK…(perasan sungguh!!) Mana bole adik..Aqil kan abang…ADIK jugak..

N few words yg senang dan boleh sebut…yang biasa sebut tu tetap sebut jugak la kan..Air,mama,aci (nasi),susu, dan lain2..

Semoga Aqil akan semakin lancar menyebut dan berkata-kata lagi..
***Next Entry…Mommy’s 1st day @ Patimas Computers Berhad…

1 comment:

Edura Hanum said...

alhamdulilah aqil dah pandai juga cakap sikit2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget