Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 19, 2011

FAST5 Besst giler..tapi towards d end Panggung Wayang Jadi KECOH!!

Haaa bukan senang saya nak buat tajuk gempak camni tau..hikhikhik...
OKla..meh saya nak cerita tentang 'dating' kami semalam..

Semalam sekitar pukul 1.45 dah keluar rumah...Sekali tu huby yg dalam masa bertugas (kami curi-curi keluar sementara huby tgh takde kerja..-huby kerja dgn abah dia) dapat panggilan call suruh hantar abah dia kte workshop...

Time tu saya dah rasa mcm frust dah..hisy..mesti tak jadi ni nk tgk wayang..(tula sapa suruh curi-curi keluar..huhuhu)..Abah suka sangat melencong n suruh di hantar kemana-mana yang dia suka ...

Habis hantar EStima ke workshop dlm pukul 2.30..waktu tu kt Jln Klang lama...hurmm jantung dah dup dap dup dap ni sempat ke nak catch up show pukul 3??arghh tawakal je la..

Abah masuk kereta weall je terus tanya huby ada pegi mana-mana tak lepas ni??hurmm takde..cuma nak hantar aida je pg opis..(mnipu lagikkk...ade sebab ye..hihihi)ooo ok..abah ingat nak pg Jln AMpang ni..nk jmpa ejen insurans..(aduiii..melepas la nii...)sekali tukan..abah tu call la ejen insurans tu..Kebetulan dia takde kt Jln Ampang..Dia kt luar..so tak jadila nak pg sana...(fuhhh selamat!!)..

Bila dah sampai simpang rumah abah,bg signal..pastu dia tanya nak pg mana ni?aik..hantar abah balikla..takkan abah nak ikut kitorang sekali??(dlm hatii saya je berkata begitu...hikhikhik)huby saya diam je..masuk jugak simpang rumah abah..n drop dia..dia tak kata apa cuma membebel pasal kerja je..huhuhu...hihihihi..(selamat!!kikiki)2.45..terus berlari-lari menaiki kereta ke Snway..Sempat ke tak ntah...TAWAKAL..

ALhamdulillah selamat sampai di TGV 3.10..masuk2 je still iklan..kira tak terlambat lagi la kan...huhuh..citer start..wahh best...banyak action...n banyak startegy berani mati...pong pang pong pang...bang bing bang bing................................................................................................................

Tgh mereka melarikan peti besi yang seberat 10 tan tu..tetiba............................................................
Screen jadi gelap dan tak menayangkan apa-apa imej pon!!lampu dalam panggung terpasang..
aik??apasal ni..penonton yang hampir 3/4 penuh tu mula tak ketahuan sebab dah nak ending sangat ni..
Climax tak jumpa..haiyoo camner ni..

Tunggu dalam 5 minit semua bising n complaint..n ade dua tiga penonton kt blkg n depan weall mula memaki maki n menjerit-jerit mibta dipasangkan kembali cerita yang tergantung..

ANnouncement..ade technical problem n have to ait in about 20 minutes...hohohoho..orang lain pon mengamuk la..sebab hanya 10minit je nak habis pastu kena tunggu 20 mnit..so for those yang taknak tunggu 20minit tu bleh refund tiket balik...huhuhu..

Semua taknak tunggu n  nk refund balik..yela..lama kot nak tunggu..So weall pon tak tunggu terus refund jugak tiket..Malasla tunggu,beli DVD je nanti...So dapatla duit RM 24 kembali..hahahhaha..lawak je kan...tak pernah-pernah jadi camni,1st time..SO mcm tgk citer free je..hukhukhu..almost beribu gak la TGV rugi hanya kerana Technical problem 20minutes dia tu..huhuhu..Mungkin pengajaran paling berguna buat mereka kot...

ENDING tak tau..tapi dah bole agak..kalo tak puas hati beli DVD je la nanti..huhuhu...
Photobucket

2 comments:

wahida said...

hahaha!! rugi besar TGV mcm tu..kalau dah semua mintak refund...betul kata awak, beli DVD je la...

dah mcm tgk wayang free je kan sis....untung you...

munna said...

mmg pengalaman yg best tu..agaknya kena bawa abah tu sekali dating kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget