Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 10, 2011

~JuVaNa~ Seram oiiii!!!

Semalam 1 st time layan cerita Juvana ni after 3 weeks ditayangkan..

Hohoho..saya tgk sengsorang dengan ditemani Aqil sangatlah berdebar sentiasa..

hahhaah..lawak kan..sebab saya hati kecik skit so bile tgk cerita yang pada saya agak ganas,saya mulalah gelabah tak tentu pasal..

Semalam...Daddy tade...pg kelas..
Owm n Mizi pon tade..pg Ampang..

Tinggalla Mommy with Aqil yang main apa2 ntah dengan ditemani Chicha di dalam Cage
(gile nak tinggal dgn Chicha yang bebas di dlm rumah??mau Mommy yg tercirit ketakutan..hahah..)

Ok..ok..ok..berbalik pada cerita Juvana ni  yg pertama kali saya menontonnya..
Budak2 yang berlakon ni agak ganas dan sangat menghayati watak especially watak Botak sebagai House Captain yang tak boleh blah jahatnya...
Semua budak dia nak belasah..Maklum la Otai!!



then bila Hero citer ni which was Zahiril Adzim masuk sekolah Juvana ni ..dia rasa mcm culture Shocked!!Nak lari sesaja sebab tak tahan dengan kejahatan budak2 lain...huhuhu..



So mampukah Botak dikalahkan oleh hero?
Mampukah cikgu2 membentuk mereka menjadi seorang INSAN??



Saksikan Drama Juvana yang bersiaran setiap Isnin Jam 9 malam..

kanak-kanak dibawah umur 13 tahun harus di bawah pengawasan orang dewasa untuk menonton drama ini..

Saya sangat-sangat-sangat berminat dengan watak Cikgu Zakiah...Sebab lakonan dia superbb sebagai Cikgu Kaunseling plus kena pandai psiko budak2 Juvana ni..



Dalam Juvana Cikgu Zakiah bertudung litup berbaju kurung..


Tak sabar nak tengok aksi Cikgu Zakiah ni minggu depan...

***Cuma kurang gemar dengan watak Hero yang sampai minggu ketiga belum menunjukkan impact...Lembik sangat!!cepatlah jadi gagah perkasa!!
Photobucket

3 comments:

wahida said...

ramai kata citer ni best...tapi asal Isnin je tak boleh nak tgk sbb anak saya si abang tu dah booking awal2 nak tgk citer dia Roda2 Kuala Lumpur...huhuhu...

munna said...

kak munna tak tgk citer ni...layan ceria je mlm2 skrg ni

MommyAqil said...

Wahida:boleh tahan jugak citer ni sebab mcm realiti sikit n yg paling penting buah tgn dari KHABIR BATIA..harus tgk!!hihihi..tp kalo along dah booking,terpaksa mengalah la kan..hikhikhik...

Kak Munna:Oh!!memang ceria la rumah kak munna mlm2 kan..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget