Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 26, 2011

Serba salah sangat...

Serba salah sangat ..

Sebab saya tak sempat nak jenguk semua blog kawan-kawan saya..
Kat mana saya nak curi masa saya pon tak tau…

Sorry…Ok ye saya cerita kan sikit tentang rutin harian saya.
.
Pagi bangun pukul 5.45..(terjaga sendiri..)

Terus basuh kain n gosok baju n tido balik..(sebab tak bole sembahyang..)

Kul 6.40 bangun..mandi…siap nak ke opis..kul 7.15 dah kena siap sebab nak sidai kain..
(bangun pagi kul 5 lebih pon sebab nak kena basuh kain..it takes about 1hour n half..lembap betul mesin basuh saya ni kan..)huhuhu..

Pukul 7.30 siap n angkat Aqil masuk kereta n terus hantar ke bibik..

Melalui jln jem di Lebuhraya Bukit Jalil..

Sampai opis dalam pukul 8.10…8.30 dah kena kerjaaaa..

Sepanjang kerja dah tak boleh nak curi-curi buka internet..huhuhu..SAdis kan..

Kul 5.30 balik..sampai rumah pukul 6.15ptg selepas amik Aqil..(Alhamdulillah masih sama..)

Terus ke dapur masak…n siap pukul 7…mandi sembahyang tgk Nora Elena..(Cuma dis week skip Nora Elena sebab nak tgk SUdirman Cup (badminton))

Tgk TV..Sambil lepak dgn Aqil n pukul 10 mlm dah naik tido..sbb sgt mengantuk…
Dan TIdoooooooooooo…ZZZzzzzzzzZZZZZZzzzzzz….
Mcm tu la rutin saya…huhuhu..

Semalam sedihh sangat…sebab…Tak jumpa daddy langsung seharian walau masih tido di atas katil yg sama..Daddy ade dinner n kena pegi seawl pukul 5ptg..Pagi dah tentu tak sempat jumpa sebab weall keluar rumah dulu..Sekali tu mlm tadi Mommy pon saje la call daddy before weall tido..then daddy tak sempat nak cakap..dapat cakap sekejap je sbb tgh dgn Boss daddy..Aqil pon mengamuk n menangis la sbb tak dapat cakap dgn daddy..Then daddy janji nak call us back..When d time daddy called,weall pon dah tido..pukul 11.15 dah..Sampai rumah je..Daddy terus naik atas n weall dah tido n Daddy pon kisses us..ouhh syahdu bila Aqil tak dapat jmpa daddy semalam..huuhu..

***Maaf ye kawan2 yang sudi singgah sini..InsyaAllah nnti saya curi masa utk pg blog kwn2 ye..minta maaf sangt!!

***suma entry ni saya karang kt word dulu then copy n paste..dpt buka blog sekejap je..sedih kan..bila la saya nak singgah kt blog uolls ni..haihla…huhuhu..

1 comment:

Edura Hanum said...

sabar yek kak.
nanti ada masa bw yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget