Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

May 14, 2011

Rasa macam ada yang tak kena.....

Semalam bila saya nak bukak blog,TAK BOLEH!!
Hanya boleh baca je tanpa boleh SIGN IN..
Kenapa ye??saya tak faham!!
n agak bengang jugak bile saya tak bole nak update ape2 n even tgk comment sekalipon!!

sampai ke sudah saya tak bole bukak BLOG..

DAn hari ni...

Dah bole dah update n SIGN IN...

TAPI!!!
Kenapa commet yang saya dah approved appear lg kat dashboard??

Dan kenapa comment yang sya tak approved lagi,dah HILANG!!

Khamis hari tu saya tak sempat approved bebrapa comment..JADI saya simpan dulu..tapi sekarang dah hilang...huhuhu..

Dan Lagi bile saya tgk update kwn2,sumanya yang hari khamis punya..

adakah semua tak dapat access blog mcm saya juga?

Atau Blogspot ni yg dh bengong??

Any comment kwn2??
 Photobucket

2 comments:

Nurul Hazira Razali said...

hi mommy aqil...kiter semalam pon tak leh nak bukak blog...seharian dok bingong....

Sham said...

blogspot buat maintenance tu...saya pun terkena gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget